Voor de kerstvakantie zijn er weer gezamenlijke BSO activiteiten georganiseerd. De oudste kinderen kunnen maandag 23 december deelnemen aan de workshop 'Timmer jij met ons mee?'. Voor de jongste kinderen op 30 december een afwisselende dag in het teken van 'Koning Winter neemt je mee'. Inschrijven voor deze activiteiten kan via het hiervoor bestemde inschrijfformulier onder het kopje 'contact -> formulieren'.

Op uw eigen locatie vindt u meer informatie over andere activiteiten stichtingsbreed. Inschrijven hiervoor is niet nodig.

Flyer activiteiten kerstvakantie

Uitleg bij BSO activiteiten kerstvakantie 2014

Wist u dat .....

  • de overheid bijdraagt in de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag.
  • kijk hiervoor op www.toeslagen.nl

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...