Zoals u inmiddels van ons gewend bent, worden ook in de carnavalsvakantie gezamenlijke BSO-activiteiten georganiseerd.

Voor de jongste kinderen (4 - 7 jaar) is er mini-gym in de sporthal. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen inschrijven voor een kookworkshop 'Bella Italia'. Beide activiteiten vinden plaats op donderdag 19 februari.

Let op: voor de kookworkshop is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Om iedereen gelijke kans te geven op deelname, zal het inschrijfformulier pas op 5 januari 2015 (als de kerstvakantie voorbij is) worden opengesteld. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Flyer carnavalsvakantie 2015

Uitleg bij activiteiten carnavalsvakantie

Inschrijven voor vakantieactiviteit

Wist u dat .....

  • de overheid bijdraagt in de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag.
  • kijk hiervoor op www.toeslagen.nl

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...