Op woensdag 25 november wordt voor alle BSO-kinderen van SKO een Pietenshow georganiseerd. Locatie van de Pietenshow is de zaal van Camping het Haasje, tegenover de ingang van Haasje Over aan de Vijf Eikenweg 45 in Dorst. Hier zullen de PM-ers van de vestiging uw kind(eren) verwelkomen en begeleiden naar de zaal. Alleen deze ingang is open zodat de PM-ers de presentielijsten goed kunnen bijhouden bij binnenkomst. De middag begint om 13.45 uur en om 15.45 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden.Kinderen die op woensdagmiddag gebruik maken van naschoolse opvang, zullen vanaf 16.30 uur weer terug zijn op de eigen locatie.

U dient u kind(eren) aan te melden als zij naar de pietenshow willen komen. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld u in de mail alstublieft de naam van uw kind, leeftijd en locatie die zij normaliter bezoeken. Aanmelden graag vóór 9 november as.

Wist u dat .....

  • u bij ons terecht kunt als u flexibele opvang nodig heeft
  • wij op alle locaties nog opvangplaatsen beschikbaar hebben, voor buitenschoolse opvang en dagopvang

 

Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt.

Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt: het zijn warme mensen die goed opgeleid zijn en zich 100% inzetten voor de kinderen. Ieder kind is uniek en dat zien zij ook!

Lees meer...