Heeft u al vakantiekriebels? Wij wel!

Het zal u niet verbazen: ook voor de zomervakantie heeft ons team van PM'ers en locatiehoofden weer een spetterend, afwisselend activiteitenprogramma in elkaar gedraaid.

Wat kunnen de kinderen doen? Op onze Facebookpagina staat een fimpje met alle activiteiten!

 https://www.facebook.com/kinderopvangoosterhout/

Natuurlijk is er ook een schriftelijke uitleg bij alle activiteiten.

Middels dit formulier kunt u de gewenste vakantieopvang aanvragen en inschrijven voor de activiteiten. Inschrijven kan tot en met zondag 26 juni.

De vakantie activiteiten zijn leeftijdsgebonden. Wij verzoeken u vriendelijk om uw kind alleen in te schrijven voor bij zijn/haar leeftijd passende activiteiten.

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...