Op woensdag 23 november wordt voor alle BSO-kinderen van SKO een Pietenshow georganiseerd. Locatie van de Pietenshow is de zaal van Camping het Haasje, tegenover de ingang van Haasje Over aan de Vijf Eikenweg 45 in Dorst. Hier zullen de PM-ers van de vestiging uw kind(eren) verwelkomen en begeleiden naar de zaal. Alleen deze ingang is open zodat de PM-ers de presentielijsten goed kunnen bijhouden bij binnenkomst. De middag begint om 14.00 uur en om 16.00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden.Kinderen die op woensdagmiddag gebruik maken van naschoolse opvang, zullen vanaf 17.00 uur weer terug zijn op de eigen locatie.

U dient u kind(eren) aan te melden als zij naar de Pietenshow willen komen. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld u in de mail alstublieft de naam van uw kind, leeftijd en locatie die zij normaliter bezoeken. Aanmelden graag vóór 7 november a.s. .

pdfFlyer met meer informatie.

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Wij verwachtten dat het best lastig zou worden om een passende oplossing te vinden

Als ouders wil je een goede keuze maken voor de kinderopvang. Je zoekt een plek die bij je past en bij wat je mee wilt geven aan je kinderen. Het is helemaal mooi als de kinderopvang hier ook extra kleur aan geeft met haar eigen invulling.

Lees meer...