Op woensdag 23 november wordt voor alle BSO-kinderen van SKO een Pietenshow georganiseerd. Locatie van de Pietenshow is de zaal van Camping het Haasje, tegenover de ingang van Haasje Over aan de Vijf Eikenweg 45 in Dorst. Hier zullen de PM-ers van de vestiging uw kind(eren) verwelkomen en begeleiden naar de zaal. Alleen deze ingang is open zodat de PM-ers de presentielijsten goed kunnen bijhouden bij binnenkomst. De middag begint om 14.00 uur en om 16.00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden.Kinderen die op woensdagmiddag gebruik maken van naschoolse opvang, zullen vanaf 17.00 uur weer terug zijn op de eigen locatie.

U dient u kind(eren) aan te melden als zij naar de Pietenshow willen komen. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld u in de mail alstublieft de naam van uw kind, leeftijd en locatie die zij normaliter bezoeken. Aanmelden graag vóór 7 november a.s. .

pdfFlyer met meer informatie.

Wist u dat .....

  • de overheid bijdraagt in de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag.
  • kijk hiervoor op www.toeslagen.nl

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...