Ook in de zomervakantie 2018 zijn er weer volop leuke, sportieve en uitdagende activiteiten op onze locaties. Net als in de andere vakanties zijn er in deze zomervakantie iedere week ook weer een aantal overkoepelende activiteiten. Zo zijn er de Biesbosch games, een schilderworkshop, de mudrun en in de laatste week het Timmerdorp. Meer informatie over alle overkoepelende activiteiten vindt u in het pdfoverzicht.

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...