BSO de Baskio ligt in het centrum van Oosterhout, direct achter het Gemeentehuis. Op deze locatie worden kinderen van de volgende basisscholen opgevangen: de Westhoek, de Touwbaan, de Biëncorf, de Kameleon, St. Jan (Oosteind) en de Wissel . Er kunnen 80 tot 100 kinderen tegelijk opgevangen worden. De buitenschoolse opvang is ingericht op de eerste en tweede verdieping. Op deze verdiepingen bevinden zich een atelier, kookstudio, yoga-ruimte, ruimte voor techniek, een textiel kamer, een bibliotheek, spellen kamer en een huiskamer met een loungehoek. Voor het buitenspelen maken de kinderen gebruik van het schoolpleinen rondom het gebouw en het nabijgelegen Johan Cruyf sportterrein.

In het multifunctionele gebouw is op de begane grond KDV de Pop gevestigd. Daar zijn 2 groepen met kinderen van 0-4 jaar. Met maximaal 16 kinderen per groep.
Het buitenterrein sluit direct aan. Daar staat een klimtoestel en de kinderen kunnen zich ook uitleven in de modderkeuken en op het natuur gedeelte met zand en in het wilgentakken-huis. Ook de gymzaal van basisschool de Kameleon wordt gebruikt voor activiteiten op het gebied van bewegen en spel. We wandelen ook regelmatig in  het nabij gelegen park.

de Baskio
Slotjesveld 9b 
4902 ZP Oosterhout
0162 - 46 10 04

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Ellen Gouwens
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 146367017

IMG 1820

Wist u dat .....

  • u bij ons terecht kunt als u flexibele opvang nodig heeft
  • wij op alle locaties nog opvangplaatsen beschikbaar hebben, voor buitenschoolse opvang en dagopvang

 

Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt.

Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt: het zijn warme mensen die goed opgeleid zijn en zich 100% inzetten voor de kinderen. Ieder kind is uniek en dat zien zij ook!

Lees meer...