BSO de Ontdekking is onderdeel van Kindcentrum de Ontdekking, gelegen middenin de wijk Oosterheide. Dit kindcentrum biedt een uitdagende omgeving voor kinderen van 0 – 13 jaar, onderverdeeld in kinderdagopvang, voorschool, basisschool en buitenschoolse opvang. Ook is een consultatiecentrum in het kindcentrum gevestigd.

De buitenschoolse opvang is kleinschalig, er kunnen maximaal 20 kinderen tegelijk worden opgevangen. De buitenschoolse opvang heeft een eigen ruimte in de school, maar de kinderen mogen ook gebruik maken van de overige ruimtes, zoals de theaterzaal, de mediatheek en het kunstatelier.
Op woensdag- en vrijdagmiddag en tijdens vakanties worden kinderen van kindcentrum De Ontdekking opgevangen op de Kibus.

De buitenruimte van Kindcentrum De Ontdekking groeit en bloeit. Wat voorheen een rechttoe-rechtaan tegelplein was, is omgetoverd tot een uitdagende plek om eindeloos te spelen. Oudere kinderen vinden uitdaging op het sport- en spelplein en het piraten-eiland. Jongere kinderen onderzoeken de bloeiende bloemenpracht, beleven avonturen in het wilgenwigwamdorp, bouwen hutten en balanceren op boomstammetjes. 

Meer informatie over Kindcentrum de Ontdekking vindt u op www.ontdekking.net.

de Ontdekking
Kamerlingh Onneslaan 3 
4904 KJ Oosterhout
0162 - 42 69 90

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Inge Bakx
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 124681190

Wist u dat .....

  • wij tijdens schoolvakanties uitdagende dagactiviteiten bieden voor kinderen van 4 tot 12 jaar,
  • uw kind ook hieraan kan deelnemen als hij geen gebruik maakt van naschoolse opvang tijdens schoolweken.

 

Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt.

Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt: het zijn warme mensen die goed opgeleid zijn en zich 100% inzetten voor de kinderen. Ieder kind is uniek en dat zien zij ook!

Lees meer...