BSO de Ontdekking is onderdeel van Kindcentrum de Ontdekking, gelegen middenin de wijk Oosterheide. Dit kindcentrum biedt een uitdagende omgeving voor kinderen van 0 – 13 jaar, onderverdeeld in kinderdagopvang, voorschool, basisschool en buitenschoolse opvang. Ook is een consultatiecentrum in het kindcentrum gevestigd.

De buitenschoolse opvang is kleinschalig, er kunnen maximaal 20 kinderen tegelijk worden opgevangen. De buitenschoolse opvang heeft een eigen ruimte in de school, maar de kinderen mogen ook gebruik maken van de overige ruimtes, zoals de theaterzaal, de mediatheek en het kunstatelier.
Op woensdag- en vrijdagmiddag en tijdens vakanties worden kinderen van kindcentrum De Ontdekking opgevangen op de Kibus.

De buitenruimte van Kindcentrum De Ontdekking groeit en bloeit. Wat voorheen een rechttoe-rechtaan tegelplein was, is omgetoverd tot een uitdagende plek om eindeloos te spelen. Oudere kinderen vinden uitdaging op het sport- en spelplein en het piraten-eiland. Jongere kinderen onderzoeken de bloeiende bloemenpracht, beleven avonturen in het wilgenwigwamdorp, bouwen hutten en balanceren op boomstammetjes. 

Meer informatie over Kindcentrum de Ontdekking vindt u op www.ontdekking.net.

de Ontdekking
Kamerlingh Onneslaan 3 
4904 KJ Oosterhout
0162 - 42 69 90

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Vanessa Smithjes
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 124681190

Waarom SKO?

  • 30 jaar kwaliteit in opvang
  • professioneel en betrokken
  • respect voor het individu
  • actief en persoonlijk

 

Wij verwachtten dat het best lastig zou worden om een passende oplossing te vinden

Als ouders wil je een goede keuze maken voor de kinderopvang. Je zoekt een plek die bij je past en bij wat je mee wilt geven aan je kinderen. Het is helemaal mooi als de kinderopvang hier ook extra kleur aan geeft met haar eigen invulling.

Lees meer...