In het noordelijke deel van Dommelbergen, in basisschool de Duizendpoot, is BSO Schokio 1 gevestigd. In twee groepen van totaal 40 kinderen, worden leerlingen van de Duizendpoot opgevangen. De jongste kinderen maken gebruik van de gymzaal, waar verschillende hoekjes zijn ingericht, die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van 4 tot ongeveer 8 jaar. De oudere kinderen hebben hun eigen ruimte. Op het buitenterrein zijn een voetbalveld, speeltuin en zandbak.
Op woensdag- en vrijdagmiddag is de Schokio 1 gesloten. De kinderen van De Duizendpoot kunnen dan gebruik maken van Schokio 2.

Schokio 1
Willem Dreeslaan 1-3 
4908 CA Oosterhout
0162 - 46 17 52

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Vanessa Smithjes
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 125905804

Wist u dat .....

  • u bij ons terecht kunt als u flexibele opvang nodig heeft
  • wij op alle locaties nog opvangplaatsen beschikbaar hebben, voor buitenschoolse opvang en dagopvang

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...