In het noordelijke deel van Dommelbergen, in basisschool de Duizendpoot, is BSO Schokio 1 gevestigd. In twee groepen van totaal 40 kinderen, worden leerlingen van de Duizendpoot opgevangen. De jongste kinderen maken gebruik van de gymzaal, waar verschillende hoekjes zijn ingericht, die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van 4 tot ongeveer 8 jaar. De oudere kinderen hebben hun eigen ruimte. Op het buitenterrein zijn een voetbalveld, speeltuin en zandbak.
Op woensdag- en vrijdagmiddag is de Schokio 1 gesloten. De kinderen van De Duizendpoot kunnen dan gebruik maken van Schokio 2.

Schokio 1
Willem Dreeslaan 1-3 
4908 CA Oosterhout
0162 - 46 17 52

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Vanessa Smithjes
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 125905804

Wist u dat .....

  • wij tijdens schoolvakanties uitdagende dagactiviteiten bieden voor kinderen van 4 tot 12 jaar,
  • uw kind ook hieraan kan deelnemen als hij geen gebruik maakt van naschoolse opvang tijdens schoolweken.

 

Aan alles kun je zien dat zij trots uitstralen

De drie letters SKO zijn inmiddels na al die jaren een begrip geworden in ons gezin. Het kinderdagverblijf, de voor-, tussen- en naschoolse opvang, de
ballenbus, de grote diversiteit aan leuke en leerzame kinderactiviteiten, de vele creatieve knutselwerkjes en de spetterende optredens voor alle ouders.

Lees meer...