BSO ’t Beemdenrijk is gevestigd in de Montessorischool, aan de Trekbeemd 34, in de wijk Dommelbergen. Samen met KDV ’t Beemdenrijk verzorgen wij hier een kleinschalige en huiselijke opvang. Dit kindercentrum biedt kinderen van 0 tot 13 jaar een warme en veilige plek met veel ruimte om zich spelenderwijs te ontwikkelen.

Na schooltijd ontvangen wij de kinderen in onze gezellige huiskamer. Hier drinken we wat en eten een lekkere en gezonde snack. IMG 20180219 WA0019

Daarna is er ruimte voor een keuze uit talloze  activiteiten en spel.  In de gymzaal worden bewegingsactiviteiten aangeboden. In het atelier kunnen kinderen op creatief gebied bezig zijn. Ook is er een keuken waar samen met de kinderen wordt gekookt en gebakken. En voor wie rustig een boek wil lezen is er een bibliotheek.

  

 

Voor het buitenspelen maken de kinderen, onder begeleiding, gebruik van het schoolplein en het buitenterrein rondom de school. Lekker in de zandbak, een balletje trappen, picknicken op het gras of lekker klauteren op de klimtoestellen.IMG 20180219 WA0013

         Bij  BSO ’t Beemdenrijk kan het allemaal!

Beemdenrijk
Trekbeemd 34
4907 DP Oosterhout
0162-74 90 08

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Vanessa Smithjes
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr:180095110

 

Wist u dat .....

  • wij tijdens schoolvakanties uitdagende dagactiviteiten bieden voor kinderen van 4 tot 12 jaar,
  • uw kind ook hieraan kan deelnemen als hij geen gebruik maakt van naschoolse opvang tijdens schoolweken.

 

Wij verwachtten dat het best lastig zou worden om een passende oplossing te vinden

Als ouders wil je een goede keuze maken voor de kinderopvang. Je zoekt een plek die bij je past en bij wat je mee wilt geven aan je kinderen. Het is helemaal mooi als de kinderopvang hier ook extra kleur aan geeft met haar eigen invulling.

Lees meer...