BSO ’t Beemdenrijk is gevestigd in de Montessorischool, aan de Trekbeemd 34, in de wijk Dommelbergen. Samen met KDV ’t Beemdenrijk verzorgen wij hier een kleinschalige en huiselijke opvang. Dit kindercentrum biedt kinderen van 0 tot 13 jaar een warme en veilige plek met veel ruimte om zich spelenderwijs te ontwikkelen.

Na schooltijd ontvangen wij de kinderen in onze gezellige huiskamer. Hier drinken we wat en eten een lekkere en gezonde snack. IMG 20180219 WA0019

Daarna is er ruimte voor een keuze uit talloze  activiteiten en spel.  In de gymzaal worden bewegingsactiviteiten aangeboden. In het atelier kunnen kinderen op creatief gebied bezig zijn. Ook is er een keuken waar samen met de kinderen wordt gekookt en gebakken. En voor wie rustig een boek wil lezen is er een bibliotheek.

  

 

Voor het buitenspelen maken de kinderen, onder begeleiding, gebruik van het schoolplein en het buitenterrein rondom de school. Lekker in de zandbak, een balletje trappen, picknicken op het gras of lekker klauteren op de klimtoestellen.IMG 20180219 WA0013

         Bij  BSO ’t Beemdenrijk kan het allemaal!

Beemdenrijk
Trekbeemd 34
4907 DP Oosterhout
0162-74 90 08

Openingstijden: maandag-dinsdag-donderdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Vanessa Smithjes
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr:180095110

 

Wist u dat .....

  • de overheid bijdraagt in de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag.
  • kijk hiervoor op www.toeslagen.nl

 

Wij konden al onze wensen aangeven.

Onze zoon was 15 weken oud toen mijn verlof voorbij was en ik weer ging werken. Een dubbel gevoel, ik had er veel zin in maar moest wel mijn kleintje wegbrengen. Zoals de meeste moeders ging dat met een brok in mijn keel.

Lees meer...