BSO ’t Kronkelbos is gevestigd in basisschool de Meander, in de wijk Vrachelen 2 en tegenover de Contreie en de toekomstige wijk de Kreek. Op deze locatie worden maximaal 50 kinderen tegelijk opgevangen verdeeld over drie groepen, welke naar leeftijd zijn ingedeeld. Op deze locatie is een zgn. “BOS-unit” geplaatst, van waaruit aan het einde van een schooldag de speelzaal van de school kan worden opgebouwd tot een volwaardige BSO locatie. Op woensdag- en vrijdagmiddag is BSO ’t Kronkelbos gesloten. De kinderen van basisschool De Meander worden dan opgevangen op BSO ’t Zonnerijk. De kinderen kunnen gebruik maken van het afgesloten speelterrein van de Meander.

't Kronkelbos
Frits van Egtersstraat 1
4906 HB Oosterhout
0162 - 42 32 49

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Iris Plaat
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 481157104

Waarom SKO?

  • 30 jaar kwaliteit in opvang
  • professioneel en betrokken
  • respect voor het individu
  • actief en persoonlijk

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...