BSO ’t Kronkelbos is gevestigd in basisschool de Meander, in de wijk Vrachelen 2 en tegenover de Contreie en de toekomstige wijk de Kreek. Op deze locatie worden maximaal 50 kinderen tegelijk opgevangen verdeeld over drie groepen, welke naar leeftijd zijn ingedeeld. Op deze locatie is een zgn. “BOS-unit” geplaatst, van waaruit aan het einde van een schooldag de speelzaal van de school kan worden opgebouwd tot een volwaardige BSO locatie. Op woensdag- en vrijdagmiddag is BSO ’t Kronkelbos gesloten. De kinderen van basisschool De Meander worden dan opgevangen op BSO ’t Zonnerijk. De kinderen kunnen gebruik maken van het afgesloten speelterrein van de Meander.

't Kronkelbos
Frits van Egtersstraat 1
4906 HB Oosterhout
0162 - 42 32 49

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Diana Schouten
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 481157104

Waarom SKO?

  • 30 jaar kwaliteit in opvang
  • professioneel en betrokken
  • respect voor het individu
  • actief en persoonlijk

 

Ik ben graag betrokken bij de manier waarop mijn kinderen hun dag doorbrengen

Nu bijna 8 jaar geleden hebben we voor de opvang van ons eerste kindje bewust gekozen voor een kinderdagverblijf. Voor de dagen dat we beide werkten wilden we graag een vast adres, vaste gezichten en vaste speelkameraadjes.

Lees meer...