BSO ’t Kronkelbos is gevestigd in basisschool de Meander, in de wijk Vrachelen 2 en tegenover de Contreie en de toekomstige wijk de Kreek. Op deze locatie worden maximaal 50 kinderen tegelijk opgevangen verdeeld over drie groepen, welke naar leeftijd zijn ingedeeld. Op deze locatie is een zgn. “BOS-unit” geplaatst, van waaruit aan het einde van een schooldag de speelzaal van de school kan worden opgebouwd tot een volwaardige BSO locatie. Op woensdag- en vrijdagmiddag is BSO ’t Kronkelbos gesloten. De kinderen van basisschool De Meander worden dan opgevangen op BSO ’t Zonnerijk. De kinderen kunnen gebruik maken van het afgesloten speelterrein van de Meander.

't Kronkelbos
Frits van Egtersstraat 1
4906 HB Oosterhout
0162 - 42 32 49

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Ellen van de Vendel
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 481157104

Wist u dat .....

  • de overheid bijdraagt in de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag.
  • kijk hiervoor op www.toeslagen.nl

 

Wij konden al onze wensen aangeven.

Onze zoon was 15 weken oud toen mijn verlof voorbij was en ik weer ging werken. Een dubbel gevoel, ik had er veel zin in maar moest wel mijn kleintje wegbrengen. Zoals de meeste moeders ging dat met een brok in mijn keel.

Lees meer...