BSO ’t Kronkelbos is gevestigd in basisschool de Meander, in de wijk Vrachelen 2 en tegenover de Contreie en de toekomstige wijk de Kreek. Op deze locatie worden maximaal 50 kinderen tegelijk opgevangen verdeeld over drie groepen, welke naar leeftijd zijn ingedeeld. Op deze locatie is een zgn. “BOS-unit” geplaatst, van waaruit aan het einde van een schooldag de speelzaal van de school kan worden opgebouwd tot een volwaardige BSO locatie. Op woensdag- en vrijdagmiddag is BSO ’t Kronkelbos gesloten. De kinderen van basisschool De Meander worden dan opgevangen op BSO ’t Zonnerijk. De kinderen kunnen gebruik maken van het afgesloten speelterrein van de Meander.

't Kronkelbos
Frits van Egtersstraat 1
4906 HB Oosterhout
0162 - 42 32 49

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Diana Schouten
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 481157104

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Aan alles kun je zien dat zij trots uitstralen

De drie letters SKO zijn inmiddels na al die jaren een begrip geworden in ons gezin. Het kinderdagverblijf, de voor-, tussen- en naschoolse opvang, de
ballenbus, de grote diversiteit aan leuke en leerzame kinderactiviteiten, de vele creatieve knutselwerkjes en de spetterende optredens voor alle ouders.

Lees meer...