Kindercentrum ’t Zonnerijk ligt aan de rand van de wijk Vrachelen 2 nabij de wijken de Contreire en de Kreek. Kindercentrum 't Zonnerijk huisvest drie groepen voor dagopvang (begane grond) en één BSO groep voor maximaal 30 kinderen op de eerste verdieping. Op deze verdieping is ook het Centraal Bureau van SKO gevestigd.
Op deze locatie worden kinderen van de basisschool de Meander opgevangen .
BSO ’t Zonnerijk is in 2019 na een ingrijpende verbouwing verhuisd naar de eerste verdieping en heeft eenl nieuw eigentijdse inrichting, zie foto hieronder. Verder is er een ruimte voor allerlei creatieve activiteiten die de kinderen de naam 'Alles-kamer' hebben gegeven.
Achter het kindercentrum ligt een speelterrein van maar liefst 750 m². Kinderen mogen de natuur ontdekken en worden spelenderwijs uitgedaagd. Het terrein is ingedeeld in drie vakken die met elkaar verbonden zijn door kleine paadjes. Er is een vak speciaal ingericht voor de kleintjes van de dagopvang met onder andere een zandbak, speels aangelegd natuurgras, schaduwdoek, een behendigheidspad en knuffelstenen. In het  tweede vak is een speeltoestel voor alle leeftijden, het balanceerparcours daagt kinderen uit om samen of alleen te spelen. Op het laatste vlak is een tunnel verwerkt in het grasveld. Kinderen kunnen zich in de tunnel en achter de bossen ongezien wanen of van de grasheuvel rollen. Er is voldoende ruimte voor balspelen of lekker luieren in het gras. Tevens is in de tuin een moestuin aangelegd, waar de kinderen mogen tuinieren en kunnen proeven van eigen kweek.

20150925 095309 Zonnerijk                                                     BSO Zonnerijk

't Zonnerijk
De Boedingen 27 
4906 BA Oosterhout
0162 - 46 10 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Diana Schouten
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 200358959

Waarom SKO?

  • 30 jaar kwaliteit in opvang
  • professioneel en betrokken
  • respect voor het individu
  • actief en persoonlijk

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...