Kinderdagverblijf de Cocon is gelegen in de wijk Vrachelen 1, tegenover OBS de Pionier en onze BSO ’t Vlinderbos, en nabij de wijk Contreie.

In het speelse, vrijstaande, pand zijn vier ruime, lichte groepen met veel ramen. De vestiging is in 2011 geheel verbouwd, waarbij rekening is gehouden met de aanpassingen voor het vier-ogen-principe. 
Er is voldoende parkeergelegenheid voor het halen en brengen van de kinderen.

Er is een aparte hoek ingericht voor activiteiten voor 3-plussers. Indien gewenst kunnen kinderen die bijna vier jaar worden al ‘oefenen’ bij de tegenovergelegen buitenschoolse opvang.

Rondom het pand ligt een ruime tuin, met zandbak, speeltoestellen en gras. Direct naast de vestiging ligt een ruime speeltuin waar de kinderen, uiteraard onder begeleiding, heerlijk kunnen spelen.

20160411 135753

 

   De ligging van de Cocon nodigt uit om regelmatig uitstapjes te maken naar het naastgelegen bos; laarsjes aan en lekker  tussen de blaadjes wroeten op zoek naar insecten en in de plassen stampen.

 

 20160411 135646

de Cocon
Zeislaan 2 
4904 VD Oosterhout
0162 - 42 56 09

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Greetje Molenbroek
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 936484585

Wist u dat .....

  • wij tijdens schoolvakanties uitdagende dagactiviteiten bieden voor kinderen van 4 tot 12 jaar,
  • uw kind ook hieraan kan deelnemen als hij geen gebruik maakt van naschoolse opvang tijdens schoolweken.

 

Ik ben graag betrokken bij de manier waarop mijn kinderen hun dag doorbrengen

Nu bijna 8 jaar geleden hebben we voor de opvang van ons eerste kindje bewust gekozen voor een kinderdagverblijf. Voor de dagen dat we beide werkten wilden we graag een vast adres, vaste gezichten en vaste speelkameraadjes.

Lees meer...