Kinderdagverblijf de Cocon is gelegen in de wijk Vrachelen 1, tegenover OBS de Pionier en onze BSO ’t Vlinderbos, en nabij de wijk Contreie.

In het speelse, vrijstaande, pand zijn vier ruime, lichte groepen met veel ramen. De vestiging is in 2011 geheel verbouwd, waarbij rekening is gehouden met de aanpassingen voor het vier-ogen-principe. 
Er is voldoende parkeergelegenheid voor het halen en brengen van de kinderen.

Er is een aparte hoek ingericht voor activiteiten voor 3-plussers. Indien gewenst kunnen kinderen die bijna vier jaar worden al ‘oefenen’ bij de tegenovergelegen buitenschoolse opvang.

Rondom het pand ligt een ruime tuin, met zandbak, speeltoestellen en gras. Direct naast de vestiging ligt een ruime speeltuin waar de kinderen, uiteraard onder begeleiding, heerlijk kunnen spelen.

20160411 135753

 

   De ligging van de Cocon nodigt uit om regelmatig uitstapjes te maken naar het naastgelegen bos; laarsjes aan en lekker  tussen de blaadjes wroeten op zoek naar insecten en in de plassen stampen.

 

 20160411 135646

de Cocon
Zeislaan 2 
4904 VD Oosterhout
0162 - 42 56 09

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Greetje Molenbroek
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 936484585

Waarom SKO?

  • 30 jaar kwaliteit in opvang
  • professioneel en betrokken
  • respect voor het individu
  • actief en persoonlijk

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...