Kinderdagverblijf De Ontdekking is onderdeel van kindcentrum De Ontdekking,  waar consultatiebureau, kinderdagverblijf, voorschool, basisschool en buitenschoolse opvang samenkomen.
Kindcentrum De Ontdekking ligt middenin de wijk Oosterheide, in Oosterhout Zuid.
 
Het kinderdagverblijf heeft één groep en is gevestigd in twee voormalige klaslokalen, waarvan er één als slaapkamer is ingericht.
Het kinderdagverblijf ligt direct naast de lokalen van de voorschool, waarmee dan ook nauw wordt samengewerkt. Op het ruime buitenterrein is een aparte tuin ingericht voor het kinderdagverblijf, met veel groen en kleine paadjes. De kinderen kunnen hier  naar hartenlust op ontdekking gaan.  
Meer informatie over kindcentrum De Ontdekking vindt u op de website: www.ontdekking.net.

de Ontdekking
Kamerlingh Onneslaan 3 
4904 KJ Oosterhout
0162 - 42 69 90

Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Ellen Gouwens
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 247143650

Wist u dat .....

  • u bij ons terecht kunt als u flexibele opvang nodig heeft
  • wij op alle locaties nog opvangplaatsen beschikbaar hebben, voor buitenschoolse opvang en dagopvang

 

Aan alles kun je zien dat zij trots uitstralen

De drie letters SKO zijn inmiddels na al die jaren een begrip geworden in ons gezin. Het kinderdagverblijf, de voor-, tussen- en naschoolse opvang, de
ballenbus, de grote diversiteit aan leuke en leerzame kinderactiviteiten, de vele creatieve knutselwerkjes en de spetterende optredens voor alle ouders.

Lees meer...