Kinderdagverblijf De Ontdekking is onderdeel van kindcentrum De Ontdekking,  waar consultatiebureau, kinderdagverblijf, voorschool, basisschool en buitenschoolse opvang samenkomen.
Kindcentrum De Ontdekking ligt middenin de wijk Oosterheide, in Oosterhout Zuid.
 
Het kinderdagverblijf heeft één groep en is gevestigd in twee voormalige klaslokalen, waarvan er één als slaapkamer is ingericht.
Het kinderdagverblijf ligt direct naast de lokalen van de voorschool, waarmee dan ook nauw wordt samengewerkt. Op het ruime buitenterrein is een aparte tuin ingericht voor het kinderdagverblijf, met veel groen en kleine paadjes. De kinderen kunnen hier  naar hartenlust op ontdekking gaan.  
Meer informatie over kindcentrum De Ontdekking vindt u op de website: www.ontdekking.net.

de Ontdekking
Kamerlingh Onneslaan 3 
4904 KJ Oosterhout
0162 - 42 69 90

Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Inge Bakx
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 247143650

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...