Kinderdagverblijf de Pop ligt in het centrum van Oosterhout, direct achter het Gemeentehuis.
In het multifunctionele gebouw is  op de eerste en tweede verdieping BSO de Baskio gevestigd. Via een afzonderlijke ingang kan men het consultatiebureau en basisschool de Kameleon bereiken.
 
De Pop bestaat uit twee groepen die, op de begane grond, samen een centrale hal delen. Er kunnen maximaal 16 kinderen per groep worden opgevangen. In deze hal staat onder andere een ballenbak en is een theaterhoek met podium ingericht.
Zowel aan het begin, als aan het einde van de dag, worden de kinderen in deze centrale hal opgevangen.
Beide groepen van de Pop grenzen aan een afgeschermd buitenterrein waarin een zandbak, kunstgras en een speelhuisje zijn gecreëerd. Nagenoeg het hele buitenterrein kan in de zomer worden ‘overkapt’ met grote parasols.
Op korte afstand van de Pop ligt een grote dierenweide. We gaan daar dan ook regelmatig naar toe om de beestjes oud brood te brengen, via het autovrije wandelpad. De jongste kinderen in de kinderwagen, buggy of bolderkar, de iets oudere kinderen lopen zelf.

20161013 speelterrein WA0006

de Pop
Slotjesveld 9b
4902 ZP Oosterhout
0162 - 43 16 69

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07:00 - 18:30 uur

Locatiehoofd: Wendy Broens
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 924557527

20161013 zij aanzicht WA0007

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...