Kinderdagverblijf de Pop ligt in het centrum van Oosterhout, direct achter het Gemeentehuis.
In het multifunctionele gebouw is  op de eerste en tweede verdieping BSO de Baskio gevestigd. Via een afzonderlijke ingang kan men het consultatiebureau en basisschool de Kameleon bereiken.
 
De Pop bestaat uit twee groepen die, op de begane grond, samen een centrale hal delen. Er kunnen maximaal 16 kinderen per groep worden opgevangen. In deze hal staat onder andere een ballenbak en is een theaterhoek met podium ingericht.
Zowel aan het begin, als aan het einde van de dag, worden de kinderen in deze centrale hal opgevangen.
Beide groepen van de Pop grenzen aan een afgeschermd buitenterrein waarin een zandbak, kunstgras en een speelhuisje zijn gecreëerd. Nagenoeg het hele buitenterrein kan in de zomer worden ‘overkapt’ met grote parasols.
Op korte afstand van de Pop ligt een grote dierenweide. We gaan daar dan ook regelmatig naar toe om de beestjes oud brood te brengen, via het autovrije wandelpad. De jongste kinderen in de kinderwagen, buggy of bolderkar, de iets oudere kinderen lopen zelf.

20161013 speelterrein WA0006

de Pop
Slotjesveld 9b
4902 ZP Oosterhout
0162 - 43 16 69

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07:00 - 18:30 uur

Locatiehoofd: Greetje Molenbroek
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 924557527

20161013 zij aanzicht WA0007

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Wij konden al onze wensen aangeven.

Onze zoon was 15 weken oud toen mijn verlof voorbij was en ik weer ging werken. Een dubbel gevoel, ik had er veel zin in maar moest wel mijn kleintje wegbrengen. Zoals de meeste moeders ging dat met een brok in mijn keel.

Lees meer...