Kinderdagverblijf de Pop ligt in het centrum van Oosterhout, direct achter het Gemeentehuis.
In het multifunctionele gebouw is  op de eerste en tweede verdieping BSO de Baskio gevestigd. Via een afzonderlijke ingang kan men het consultatiebureau en basisschool de Kameleon bereiken.
 
De Pop bestaat uit twee groepen die, op de begane grond, samen een centrale hal delen. Er kunnen maximaal 16 kinderen per groep worden opgevangen. In deze hal staat onder andere een ballenbak en is een theaterhoek met podium ingericht.
Zowel aan het begin, als aan het einde van de dag, worden de kinderen in deze centrale hal opgevangen.
Beide groepen van de Pop grenzen aan een afgeschermd buitenterrein waarin een zandbak, kunstgras en een speelhuisje zijn gecreëerd. Nagenoeg het hele buitenterrein kan in de zomer worden ‘overkapt’ met grote parasols.
Op korte afstand van de Pop ligt een grote dierenweide. We gaan daar dan ook regelmatig naar toe om de beestjes oud brood te brengen, via het autovrije wandelpad. De jongste kinderen in de kinderwagen, buggy of bolderkar, de iets oudere kinderen lopen zelf.

20161013 speelterrein WA0006

de Pop
Slotjesveld 9b
4902 ZP Oosterhout
0162 - 43 16 69

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07:00 - 18:30 uur

Locatiehoofd: Wendy Broens
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK nr: 924557527

20161013 zij aanzicht WA0007

Wist u dat .....

  • wij tijdens schoolvakanties uitdagende dagactiviteiten bieden voor kinderen van 4 tot 12 jaar,
  • uw kind ook hieraan kan deelnemen als hij geen gebruik maakt van naschoolse opvang tijdens schoolweken.

 

Wij verwachtten dat het best lastig zou worden om een passende oplossing te vinden

Als ouders wil je een goede keuze maken voor de kinderopvang. Je zoekt een plek die bij je past en bij wat je mee wilt geven aan je kinderen. Het is helemaal mooi als de kinderopvang hier ook extra kleur aan geeft met haar eigen invulling.

Lees meer...