Op de homepage staat een button 'Gratis Kinderopvang' . U komt hiermee op de site die door onze branchevereniging maatschappelijke kinderopvang (BMK) is ontwikkeld om informatie te geven over de plannen van het kabinet. 

Het protocol Kinderopvang (KDV, BSO en Gastouderopvang) voor kinderen van 0 jaar t/m groep 8 is weer gewijzigd. U vindt het actuele protocol onder het tabje Informatie bij  'Protocollen tijdens corona-crisis vanaf 2020. 

Kijk voor meer informatie over deze vacature op https://www.kinderopvangoosterhout.nl/werken-bij-sko.html .

Voor de week van 28 februari t/m 4 maart 2022 staan er niet alleen carnavalsactiviteiten op het programma van de BSO’s. Ook zijn er op locatie senso-motorische of creatieve activiteiten.
Op dinsdag 1 maart en donderdag 3 maart wordt er onder begeleiding van Judith de Groot op de locaties een workshop speksteen bewerken of gutsen gegeven.

pdf20220117_flyer_activiteit_carnaval_2022.pdf

Denk jij dat werken in de kinderopvang iets voor jou is, maar voldoet jouw diploma niet helemaal of niet meer? Dan is er binnen SKO de mogelijkheid om een versnelde opleiding van 3-4 maanden te doen. Klik op onderstaande link voor meer informatie en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


https://www.kinderopvangoosterhout.nl/werken-bij-sko.html

Het protocol Kinderopvang (KDV, BSO en Gastouderopvang) en de beslisboom voor kinderen van 0 jaar t/m groep 8 zijn weer gewijzigd. U vindt het actuele protocol onder het tabje Informatie bij  'Protocollen tijdens corona-crisis vanaf 2020. 

Het protocol Kinderopvang (KDV, BSO en Gastouderopvang) is weer gewijzigd. U vindt het actuele protocol onder het tabje Informatie bij  'Protocollen tijdens corona-crisis 2020-2021. 

Het protocol Kinderopvang (KDV, BSO en Gastouderopvang) en de beslisboom zijn weer gewijzigd. U vindt het actuele protocol en de beslisboom onder het tabje Informatie bij  'Protocollen tijdens corona-crisis 2020-2021. 

De beslisboom is 14 december 2021 weer gewijzigd. U vindt de actuele beslisboom onder het tabje Informatie bij  'Protocollen tijdens corona-crisis 2020-2021. 

Het protocol Kinderopvang (kinderdagverblijf, buitenschoole opvang en gastouderopvang) is weer gewijzigd. Het gewijzigde protocol vindt u onder het tabje Informatie bij 'Protocollen tijdens corona-crisis 2020-2021'. 

Het protocol Kinderopvang (kinderdagverblijf, buitenschoole opvang en gastouderopvang) is weer gewijzigd. Ook de beslisboom voor kinderen van 0 jaar t/m groep 8 is weer aangepast. Beiden vindt u onder het tabje Informatie bij 'Protocollen tijdens corona-crisis 2020-2021'. 

 

Wist u dat .....

  • de overheid bijdraagt in de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag.
  • kijk hiervoor op www.toeslagen.nl

 

Wij verwachtten dat het best lastig zou worden om een passende oplossing te vinden

Als ouders wil je een goede keuze maken voor de kinderopvang. Je zoekt een plek die bij je past en bij wat je mee wilt geven aan je kinderen. Het is helemaal mooi als de kinderopvang hier ook extra kleur aan geeft met haar eigen invulling.

Lees meer...