Binnen ons team van leidinggevenden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 26 - 28 uur voor de aansturing van een drietal locaties (KDV/BSO) welke zich bevinden in de scholen van onze samenwerkingspartner Delta-Onderwijs. Salaris wordt vastgesteld aan de hand van CAO Kinderopvang (schaal 9) waarin tevens het functieprofiel Leidinggevende A is opgenomen.

Meer informatie over deze vacature lees je in: 20230913_Vacature_Leidinggevende_Kinderopvang.pdf.

Dit jaar vond al weer de 7e editie van het SKO Timmerdorp plaats. Vol enthousiasme is er de afgelopen week op het terrein van de scouting gewerkt aan villa's met jacuzzi, kastelen en een ijssalon. Ontwerpen, meten, zagen, timmeren, schilderen…alles is aan bod gekomen om samen met elkaar de bouwwerken vorm te geven. De benodigde pallets voor het bouwen van deze kunstwerken hebben wij bezorgd gekregen van De Graaf Logistiek. Het team van SKO collega's heeft samen met de kinderen een geweldige week gehad! Wij bedanken iedereen voor de enorme inzet die er getoond is!!

IMG 20230824 WA0002

IMG 20230824 WA0003

Heb je als Lid Raad van Toezicht affiniteit met de voorschool, het basisonderwijs en de kinderopvang? En beschik je daarnaast over academisch niveau en inzicht in bestuurlijke processen? Dan is deze rol als Lid Raad van Toezicht wellicht iets voor jou!
Voor meer informatie over deze vacature en de sollicitatieprocedure verwijzen wij je naar vacature Lid Raad van Toezicht . 

Heb je interesse?

Wij zijn ook geïnteresseerd in jou! Delta-onderwijs en SKO hebben Spijtenburg werving en advies gevraagd hen te begeleiden in dit proces. Graag ontvangen we uiterlijk 7 juni 2023 jouw CV en motivatiebrief per mail: t.a.v. benoemingsadviescommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij zijn op zoek naar een Leidinggevende Kinderopvang. Op de pagina Werken bij SKO vind je meer informatie over deze vacature, volg deze link.

Als jij werk zoekt dat er toe doet bekijk dan dit filmpje https://youtu.be/kzRznifiAgs.

Op de pagina 'werken bij SKO' vindt je meer informatie over diverse vacatures.

Wij zijn op zoek naar een beleidsmedewerker P&O binnen onze organisatie. Op de pagina Werken bij SKO vindt je de advertentie voor deze vacature. Volg deze link

Met veel genoegen presenteren wij het jaarverslag 2021. Dit jaar heeft het jaarverslag een nieuwe vormgeving.

pdfJaarverslag 2021.

Dit jaar vieren we dat SKO 35 jaar bestaat. Voor de kinderen van 4 t/m 6 jaar was er een speciale middag georganiseerd bij het MEK in Oosterhout. Ruim 200 kinderen kwamen met hun ouders, broertjes en zusjes naar het MEK en hebben tussen 14.30 en 18.30 uur meegedaan aan allerlei activiteiten.

                                              IMG 20220701 WA0006IMG 20220701 WA0007

Net een relevant mbo diploma behaald en ga je na de vakantie verder studeren? Of misschien volg je een relevante hbo studie en heb je lekker lang vakantie? Wil jij in deze periode fijn bijverdienen? Dan hebben wij een geweldige vakantiebaan voor jou! Kijk op werken bij SKO voor meer informatie.

Op de homepage staat een button 'Gratis Kinderopvang' . U komt hiermee op de site die door onze branchevereniging maatschappelijke kinderopvang (BMK) is ontwikkeld om informatie te geven over de plannen van het kabinet. 

Het protocol Kinderopvang (KDV, BSO en Gastouderopvang) voor kinderen van 0 jaar t/m groep 8 is weer gewijzigd. U vindt het actuele protocol onder het tabje Informatie bij  'Protocollen tijdens corona-crisis vanaf 2020. 

Wist u dat .....

  • u bij ons terecht kunt als u flexibele opvang nodig heeft
  • wij op alle locaties nog opvangplaatsen beschikbaar hebben, voor buitenschoolse opvang en dagopvang

 

Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt.

Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt: het zijn warme mensen die goed opgeleid zijn en zich 100% inzetten voor de kinderen. Ieder kind is uniek en dat zien zij ook!

Lees meer...