Wij zijn op zoek naar een Leidinggevende Kinderopvang. Op de pagina Werken bij SKO vind je meer informatie over deze vacature, volg deze link.

Als jij werk zoekt dat er toe doet bekijk dan dit filmpje https://youtu.be/kzRznifiAgs.

Op de pagina 'werken bij SKO' vindt je meer informatie over diverse vacatures.

Wij zijn op zoek naar een beleidsmedewerker P&O binnen onze organisatie. Op de pagina Werken bij SKO vindt je de advertentie voor deze vacature. Volg deze link

Met veel genoegen presenteren wij het jaarverslag 2021. Dit jaar heeft het jaarverslag een nieuwe vormgeving.

pdfJaarverslag 2021.

Dit jaar vieren we dat SKO 35 jaar bestaat. Voor de kinderen van 4 t/m 6 jaar was er een speciale middag georganiseerd bij het MEK in Oosterhout. Ruim 200 kinderen kwamen met hun ouders, broertjes en zusjes naar het MEK en hebben tussen 14.30 en 18.30 uur meegedaan aan allerlei activiteiten.

                                              IMG 20220701 WA0006IMG 20220701 WA0007

Net een relevant mbo diploma behaald en ga je na de vakantie verder studeren? Of misschien volg je een relevante hbo studie en heb je lekker lang vakantie? Wil jij in deze periode fijn bijverdienen? Dan hebben wij een geweldige vakantiebaan voor jou! Kijk op werken bij SKO voor meer informatie.

Op de homepage staat een button 'Gratis Kinderopvang' . U komt hiermee op de site die door onze branchevereniging maatschappelijke kinderopvang (BMK) is ontwikkeld om informatie te geven over de plannen van het kabinet. 

Het protocol Kinderopvang (KDV, BSO en Gastouderopvang) voor kinderen van 0 jaar t/m groep 8 is weer gewijzigd. U vindt het actuele protocol onder het tabje Informatie bij  'Protocollen tijdens corona-crisis vanaf 2020. 

Kijk voor meer informatie over deze vacature op https://www.kinderopvangoosterhout.nl/werken-bij-sko.html .

Voor de week van 28 februari t/m 4 maart 2022 staan er niet alleen carnavalsactiviteiten op het programma van de BSO’s. Ook zijn er op locatie senso-motorische of creatieve activiteiten.
Op dinsdag 1 maart en donderdag 3 maart wordt er onder begeleiding van Judith de Groot op de locaties een workshop speksteen bewerken of gutsen gegeven.

pdf20220117_flyer_activiteit_carnaval_2022.pdf

Denk jij dat werken in de kinderopvang iets voor jou is, maar voldoet jouw diploma niet helemaal of niet meer? Dan is er binnen SKO de mogelijkheid om een versnelde opleiding van 3-4 maanden te doen. Klik op onderstaande link voor meer informatie en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


https://www.kinderopvangoosterhout.nl/werken-bij-sko.html

Wist u dat .....

  • wij tijdens schoolvakanties uitdagende dagactiviteiten bieden voor kinderen van 4 tot 12 jaar,
  • uw kind ook hieraan kan deelnemen als hij geen gebruik maakt van naschoolse opvang tijdens schoolweken.

 

Ik ben graag betrokken bij de manier waarop mijn kinderen hun dag doorbrengen

Nu bijna 8 jaar geleden hebben we voor de opvang van ons eerste kindje bewust gekozen voor een kinderdagverblijf. Voor de dagen dat we beide werkten wilden we graag een vast adres, vaste gezichten en vaste speelkameraadjes.

Lees meer...