Nieuws

AVG-Privacy Statement

Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. U heeft er vast al over gehoord. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel  persoonsgegevens nog beter te beschermen. We vinden privacy belangrijk en willen transparantie bieden over de gegevens die we verzamelen, over hoe we die gebruiken en over de rechten in het beheren van die informatie.

Op basis daarvan hebben ook wij ons Privacy Statement aangepast. Het volledige Privacy Statement kunt u inzien bij het tabje Informatie onder   Voorwaarden/Reglementen

Maandag 19 februari starten we met opvang bij Kindercentrum 't Beemdenrijk aan de Trekbeemd 34. Het kindercentrum biedt opvang voor kinderen van 0 - 1 jaar in een babygroep. In de KDV groep worden kinderen in de leeftijd van 1 - 4 jaar opgevangen en er is buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar. U kunt een kijkje nemen bij 't Beemdenrijk op 28 februari a.s. tussen 12.00 en 15.00 uur.

IMG 20180221 WA0001     IMG 20180219 WA0005  

  IMG 20180219 WA0006

IMG 20180219 WA0009    


IMG 20180219 WA0010

 

In de Rekentool zijn nu uurprijzen 2018 verwerkt. U kunt eenvoudig uitrekenen wat voor u de netto kosten zijn voor kinderopvang bij SKO. Als u overweegt om bij ons kinderopvang af te nemen dan is het zeker de moeite waard om de rekentool te raadplegen.

Op dit moment wordt er volop gewerkt aan de realisatie van de nieuwe opvanglocatie 't Beemdenrijk aan de Trekbeemd 34 (bij de Montessorischool) . Medio februari wordt hier een kinderdagverblijf geopend met een babygroep en een doorstroomgroep. In hetzelfde gebouw komt ook buitenschoolse opvang.

20180123 Beemdenrijk

Niet alleen bij de buitenschoolse opvang maar ook op de kinderdagverblijven zijn regelmatig activiteiten op het gebied van bewegen, spel en sport. Bij het item Activiteiten, zie button BSO, staat een filmpje.

SKO viert haar 30 jaar bestaan. Trots op de ervaring en kennis van alle medewerkers die samen iedere dag het beste met kinderen voor hebben. Veel kijk- en luisterplezier......

 

Zoals ieder jaar is SKO een aantal dagen per jaar gesloten. In onderstaand overzicht ziet u welke dagen dat zijn. Daarnaast vindt u een overzicht van de schoolvakanties waarin vakantieopvang voor de kinderen van 4 tot 13 jaar wordt aangeboden.


pdfSluitingsdagen 2018 en vakantieopvang schooljaar 2017-2018.

Wij hebben vacatures voor pedagogisch medewerkers met een flexibele werkhouding voor diverse locaties. In de pdfvacaturetekst staat meer informatie. Op de pagina Werken bij SKO staat o.a.  het functieprofiel en werkprofiel pedagogisch medewerker.

Mooi artikel over SKO vanwege het 30 jarig jubileum op de site Oosterhout nieuws.

https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20170727/stichting-kinderopvang-oosterhout-al-30-jaar-jong/

het jaarverslag 2016.

Hiermee informeert SKO u graag over onze activiteiten van het afgelopen jaar. SKO is een maatschappelijke kinderopvang organisatie, waarin we de kinderen een veilige en vertrouwde opvang bieden zodat zij samen kunnen spelen en ontwikkelen. Hoe wij dit samen met de kinderen, ouders/verzorgers, medewerkers en onderwijs tot stand hebben gebracht, kunt u lezen in dit pdfjaarverslag.

Wij  wensen u veel leesplezier.

Met vriendelijke groet,
Namens het College van Bestuur, Theo Lauwen

Ook dit jaar is er weer een spectaculair pdfprogramma tijdens de zomervakantie. Naast de lokale activiteiten zijn er ook overkoepelende activiteiten waarvoor kinderen zich kunnen inschrijven. Een kleine greep uit het programma: Olympische spelen voor alle kinderen, mudrun eveneens voor alle kinderen, het timmerdorp in week 5. Week 6 is een feestweek i.v.m. het 30 jarig bestaan van SKO. Wij wensen alle kinderen weer veel plezier in de zomervakantie.

Wist u dat .....

  • u bij ons terecht kunt als u flexibele opvang nodig heeft
  • wij op alle locaties nog opvangplaatsen beschikbaar hebben, voor buitenschoolse opvang en dagopvang

 

Aan alles kun je zien dat zij trots uitstralen

De drie letters SKO zijn inmiddels na al die jaren een begrip geworden in ons gezin. Het kinderdagverblijf, de voor-, tussen- en naschoolse opvang, de
ballenbus, de grote diversiteit aan leuke en leerzame kinderactiviteiten, de vele creatieve knutselwerkjes en de spetterende optredens voor alle ouders.

Lees meer...