Nieuws

Op zaterdag 12 juni 2021 staat alles bij VV Oosterhout in het teken van de Nationale voetbaldag/Oranje Festival. De gehele dag bruist het op het Sportpark van de activiteiten waarbij leden en niet-leden samen op een geweldige manier genieten van de voetbalsport. 
Immers sport verbroedert en voetbal is als sport zeer laagdrempelig te noemen.

Het programma zal bestaan uit diverse oefenvormen. Deze oefenvormen zijn afkomstig van de KNVB zodat de deelnemende kinderen net zo goed kunnen trainen als profvoetballers. Natuurlijk mag partijtje spelen niet ontbreken en zullen de oefenvormen afgewisseld worden met diverse voetbalspelletjes als ringschieten en latje trap. Er is ook een opblaasbaar voetbalcourt en de beachvelden worden ook gebruikt. Meer informatie over tijd en plaats lees je in de pdfflyer.
Deelname is geheel gratis.

SKO is maatschappelijk partner van VV Oosterhout Oranjevoetbaldag en vindt het belangrijk dat kinderen kunnen sporten. Wij maken regelmatig gebruik van het terrein en willen ons ook deze dag inzetten om het voor alle kinderen tot een succes te maken.
Wil je deze dag gezellig mee komen voetballen met ons?

Meld je dan vandaag nog aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via https://www.knvb.nl/oranjefestival/oosterhout/965

Flyer met nog meer informatie

De protocollen voor kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en gastouderopvang zijn op 13 april 2021 weer gewijzigd. Het gewijzigde protocol Kinderopvang vindt u op onder het tabje Informatie - Protocollen tijdens corona-crisis 2020-2021. Daar staat ook de laatste versie van de beslisboom voor kinderen van 0 jaar t/m groep 8.

Vanaf 15 april 2021 is er weer een aangepaste beslisboom voor kinderen van 0 jaar t/m groep 8 van kracht. Onder het tabje Informatie op de pagina Protocollen tijdens corona-crisis 2020-2021 staat de actuele versie van de pdfbeslisboom ook.

De protocollen voor kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en gastouderopvang zijn op 8 februari 2021 weer gewijzigd. Het gewijzigde protocol Kinderopvang vindt u op onder het tabje Informatie - Protocollen tijdens corona-crisis 2020-2021. Daar staat ook de laatste versie van de beslisboom voor kinderen van 0 jaar t/m groep 8.

Vanaf 6 februari 2021 geldt de aangepaste beslisboom met nieuwe quarantaineregels, 'snotneuzenbeleid' en testadvies voor kinderen. De aanpassingen zitten in de (strengere) regels voor kinderen die in contact zijn geweest met iemand met corona. Het ‘snotneuzenbeleid’ is aangepast en de adviezen rondom het testen van kinderen is gewijzigd. Ook bij terugkomst uit een oranje of rood gebied gelden er nu striktere regels.
Met de beslisboom kan worden bepaald of een kind naar de kinderopvang/school mag komen of niet.

Deze actuele versie is te vinden onder het tabje Informatie-Protocollen tijdens coronacrisis 2020-2021.

De protocollen voor kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en gastouderopvang zijn op 3 februari 2021 weer gewijzigd. Het gewijzigde protocol Kinderopvang vindt u op onder het tabje Informatie, Protocollen tijdens corona-crisis 2020-2021.
Ook is er vanuit de Rijksoverheid pdfeen Gezondheidscheck uitgegeven.

Vandaag zijn de Nationale Voorleesdagen weer begonnen. Dit jaar zien die er natuurlijk heel anders uit vanwege de corona crisis. Daaom hebben de ouders van de kinderen op onze kinderdagverbljven een mail ontvangen met informatie en allerlei tips rondom de Nationale Voorleesdagen inclusief een kleurplaat en knutsel.

Voor de kinderen van de BSO is een wedstrijdje uitgeschreven met voor de jongste kinderen een kleurplaat van het boek van de Nationale Voorleesdagen en voor de oudste kinderen een 'woordzoeker' .

Dit jaar is 'Coco kan het ! ' van Loes Riphagen verkozen tot het prentenboek van het jaar 2021. 
Op www.nationalevoorleesdagen.nl vindt je meer informatie. De Nationale Voorleesdagen 2021 duren t/m 30 januari 2021.

De protocollen voor kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en gastouderopvang zijn op 7 januari 2021 weer gewijzigd. Deze gewijzigde protocollen vindt u op onder het tabje Informatie, Protocollen tijdens corona-crisis 2020.

Aangezien de corona maatregelen met betrekking tot het coronavirus nog steeds van kracht zijn, hebben wij besloten om het overkoepelend activiteitenaanbod voor de BSO voor deze voorjaarsvakantie nogmaals anders vorm te geven. Gezien het risico voor verspreiding van het virus zullen alle BSO kinderen aankomende vakantie op hun eigen vakantie locatie verblijven. 
Uitstapjes of activiteiten samen met kinderen van andere vakantie locaties is nu niet wenselijk en willen wij zoveel mogelijk voorkomen.
Wij  gaan vanuit het overkoepelend activiteitenaanbod zorgen dat activiteiten kunnen plaatsvinden op de eigen BSO-vakantie locatie. Hierdoor ervaren kinderen toch het aanbod zoals ze gewend zijn in de voorjaarsvakantie!
 In de week van 15 t/m 19 februari 2021 wordt een challenge tussen de verschillende BSO-locaties georganiseerd. Hoe die wordt vormgegeven zie je in de 20210104_flyer_overkoepelende_activiteit_carnaval_2021.pdf.

De komende 2 weken (t/m 3 januari 2021) zijn wij, vanwege werkzaamheden rond noodopvang en kerstverlof van medewerkers, telefonisch beperkter bereikbaar. U kunt uw vragen t.a.v. de afd. Planning bij voorkeur sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij wensen iedereen ondanks de beperkingen Fijne Kerstdagen en alle goeds voor 2021.


Dit jaar steunen wij de Stichting Leergeld regio Oosterhout met een donatie voor het project "Wie vult het kerstpakket voor de Kinderen van Leergeld" .

Waarom SKO?

  • 30 jaar kwaliteit in opvang
  • professioneel en betrokken
  • respect voor het individu
  • actief en persoonlijk

 

Aan alles kun je zien dat zij trots uitstralen

De drie letters SKO zijn inmiddels na al die jaren een begrip geworden in ons gezin. Het kinderdagverblijf, de voor-, tussen- en naschoolse opvang, de
ballenbus, de grote diversiteit aan leuke en leerzame kinderactiviteiten, de vele creatieve knutselwerkjes en de spetterende optredens voor alle ouders.

Lees meer...