Met veel genoegen presenteren wij het jaarverslag 2021. Dit jaar heeft het jaarverslag een nieuwe vormgeving.

pdfJaarverslag 2021.

Dit jaar vieren we dat SKO 35 jaar bestaat. Voor de kinderen van 4 t/m 6 jaar was er een speciale middag georganiseerd bij het MEK in Oosterhout. Ruim 200 kinderen kwamen met hun ouders, broertjes en zusjes naar het MEK en hebben tussen 14.30 en 18.30 uur meegedaan aan allerlei activiteiten.

                                              IMG 20220701 WA0006IMG 20220701 WA0007

Net een relevant mbo diploma behaald en ga je na de vakantie verder studeren? Of misschien volg je een relevante hbo studie en heb je lekker lang vakantie? Wil jij in deze periode fijn bijverdienen? Dan hebben wij een geweldige vakantiebaan voor jou! Kijk op werken bij SKO voor meer informatie.

Op de homepage staat een button 'Gratis Kinderopvang' . U komt hiermee op de site die door onze branchevereniging maatschappelijke kinderopvang (BMK) is ontwikkeld om informatie te geven over de plannen van het kabinet. 

Het protocol Kinderopvang (KDV, BSO en Gastouderopvang) voor kinderen van 0 jaar t/m groep 8 is weer gewijzigd. U vindt het actuele protocol onder het tabje Informatie bij  'Protocollen tijdens corona-crisis vanaf 2020. 

Kijk voor meer informatie over deze vacature op https://www.kinderopvangoosterhout.nl/werken-bij-sko.html .

Voor de week van 28 februari t/m 4 maart 2022 staan er niet alleen carnavalsactiviteiten op het programma van de BSO’s. Ook zijn er op locatie senso-motorische of creatieve activiteiten.
Op dinsdag 1 maart en donderdag 3 maart wordt er onder begeleiding van Judith de Groot op de locaties een workshop speksteen bewerken of gutsen gegeven.

pdf20220117_flyer_activiteit_carnaval_2022.pdf

Denk jij dat werken in de kinderopvang iets voor jou is, maar voldoet jouw diploma niet helemaal of niet meer? Dan is er binnen SKO de mogelijkheid om een versnelde opleiding van 3-4 maanden te doen. Klik op onderstaande link voor meer informatie en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


https://www.kinderopvangoosterhout.nl/werken-bij-sko.html

Het protocol Kinderopvang (KDV, BSO en Gastouderopvang) en de beslisboom voor kinderen van 0 jaar t/m groep 8 zijn weer gewijzigd. U vindt het actuele protocol onder het tabje Informatie bij  'Protocollen tijdens corona-crisis vanaf 2020. 

Het protocol Kinderopvang (KDV, BSO en Gastouderopvang) is weer gewijzigd. U vindt het actuele protocol onder het tabje Informatie bij  'Protocollen tijdens corona-crisis 2020-2021. 

Het protocol Kinderopvang (KDV, BSO en Gastouderopvang) en de beslisboom zijn weer gewijzigd. U vindt het actuele protocol en de beslisboom onder het tabje Informatie bij  'Protocollen tijdens corona-crisis 2020-2021. 

Wist u dat .....

  • u bij ons terecht kunt als u flexibele opvang nodig heeft
  • wij op alle locaties nog opvangplaatsen beschikbaar hebben, voor buitenschoolse opvang en dagopvang

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...