Nieuws

Maandag 19 februari starten we met opvang bij Kindercentrum 't Beemdenrijk aan de Trekbeemd 34. Het kindercentrum biedt opvang voor kinderen van 0 - 1 jaar in een babygroep. In de KDV groep worden kinderen in de leeftijd van 1 - 4 jaar opgevangen en er is buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar. U kunt een kijkje nemen bij 't Beemdenrijk op 28 februari a.s. tussen 12.00 en 15.00 uur.

IMG 20180221 WA0001     IMG 20180219 WA0005  

  IMG 20180219 WA0006

IMG 20180219 WA0009    


IMG 20180219 WA0010

 

In de Rekentool zijn nu uurprijzen 2018 verwerkt. U kunt eenvoudig uitrekenen wat voor u de netto kosten zijn voor kinderopvang bij SKO. Als u overweegt om bij ons kinderopvang af te nemen dan is het zeker de moeite waard om de rekentool te raadplegen.

Op dit moment wordt er volop gewerkt aan de realisatie van de nieuwe opvanglocatie 't Beemdenrijk aan de Trekbeemd 34 (bij de Montessorischool) . Medio februari wordt hier een kinderdagverblijf geopend met een babygroep en een doorstroomgroep. In hetzelfde gebouw komt ook buitenschoolse opvang.

20180123 Beemdenrijk

Niet alleen bij de buitenschoolse opvang maar ook op de kinderdagverblijven zijn regelmatig activiteiten op het gebied van bewegen, spel en sport. Bij het item Activiteiten, zie button BSO, staat een filmpje.

SKO viert haar 30 jaar bestaan. Trots op de ervaring en kennis van alle medewerkers die samen iedere dag het beste met kinderen voor hebben. Veel kijk- en luisterplezier......

 

Zoals ieder jaar is SKO een aantal dagen per jaar gesloten. In onderstaand overzicht ziet u welke dagen dat zijn. Daarnaast vindt u een overzicht van de schoolvakanties waarin vakantieopvang voor de kinderen van 4 tot 13 jaar wordt aangeboden.


pdfSluitingsdagen 2018 en vakantieopvang schooljaar 2017-2018.

Wij hebben vacatures voor pedagogisch medewerkers met een flexibele werkhouding voor diverse locaties. In de pdfvacaturetekst staat meer informatie. Op de pagina Werken bij SKO staat o.a.  het functieprofiel en werkprofiel pedagogisch medewerker.

Mooi artikel over SKO vanwege het 30 jarig jubileum op de site Oosterhout nieuws.

https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20170727/stichting-kinderopvang-oosterhout-al-30-jaar-jong/

het jaarverslag 2016.

Hiermee informeert SKO u graag over onze activiteiten van het afgelopen jaar. SKO is een maatschappelijke kinderopvang organisatie, waarin we de kinderen een veilige en vertrouwde opvang bieden zodat zij samen kunnen spelen en ontwikkelen. Hoe wij dit samen met de kinderen, ouders/verzorgers, medewerkers en onderwijs tot stand hebben gebracht, kunt u lezen in dit pdfjaarverslag.

Wij  wensen u veel leesplezier.

Met vriendelijke groet,
Namens het College van Bestuur, Theo Lauwen

Ook dit jaar is er weer een spectaculair pdfprogramma tijdens de zomervakantie. Naast de lokale activiteiten zijn er ook overkoepelende activiteiten waarvoor kinderen zich kunnen inschrijven. Een kleine greep uit het programma: Olympische spelen voor alle kinderen, mudrun eveneens voor alle kinderen, het timmerdorp in week 5. Week 6 is een feestweek i.v.m. het 30 jarig bestaan van SKO. Wij wensen alle kinderen weer veel plezier in de zomervakantie.

Wij zijn op zoek naar een gastouder in de wijk Oosterheide voor een gezin met 1 kind van 4 jaar, die in september 2017 naar een basisschool in Oosterheide gaat. De opvang is voor wisselende dagen door de week en incidenteel nachtopvang en opvang in het weekend. Belangstellenden kunnen hun sollicitatie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch contact opnemen met Maaike Grootenboers, bemiddelingsmedewerkers Gastouderbureau, op 0162-450322.

Wist u dat .....

  • de overheid bijdraagt in de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag.
  • kijk hiervoor op www.toeslagen.nl

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...