Zoals u van ons gewend bent hebben we in de vakanties op de locaties allerlei activiteiten afgestemd op de tijd van het jaar. Naast deze activiteiten zijn er ook altijd ook overkoepelende activiteiten. Deze activiteiten zijn voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar, die gebruik maken van onze buitenschoolse opvang. Omdat de feestdagen dit jaar midden in de week vallen is er in de eerste week van de kerstvakantie 1 activiteit en in de tweede week 3 activiteiten. Op dinsdag 24 december is er van 9.30 een kerstontbijt voor kinderen van groep 1 t/m 8.
De activiteiten van de tweede week staan in het teken van sport en bewegen. Het programma is als volgt:

Maandag 30 december
10.00 - 12.00 uur zaalvoetbaltoernooi voor kinderen van groep 1 t/m 3
13.30 - 16.00 uur zaalvoetbaltoernooi voor kinderen van groep 4 t/m 8
Beide toernooien worden gehouden in sportzaal Oosterheide

Donderdag 2 januari
van 14.00 - 17.00 uur Freerunnen voor kinderen van groep 1 t/m 8. Onder leiding van onze beweegcoach Tjeu leren de kinderen o.a. zo stoer mogelijk over obstakels te springen en klimmen zonder vallen.

Klanten van SKO hebben hun kinderen voor 1 of meerdere van bovengenoemde activiteiten op kunnen geven. De inschrijtermijn is inmiddels gesloten.

Volg ons op facebook (zie link op de homepage van deze website) en zie wat er door het jaar heen wordt georganiseerd en gedaan, ook op de kinderdagverblijven.

Wist u dat .....

  • de overheid bijdraagt in de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag.
  • kijk hiervoor op www.toeslagen.nl

 

Aan alles kun je zien dat zij trots uitstralen

De drie letters SKO zijn inmiddels na al die jaren een begrip geworden in ons gezin. Het kinderdagverblijf, de voor-, tussen- en naschoolse opvang, de
ballenbus, de grote diversiteit aan leuke en leerzame kinderactiviteiten, de vele creatieve knutselwerkjes en de spetterende optredens voor alle ouders.

Lees meer...