Zoals u van ons gewend bent hebben we in de vakanties op de locaties allerlei activiteiten afgestemd op de tijd van het jaar. Naast deze activiteiten zijn er ook altijd ook overkoepelende activiteiten. Deze activiteiten zijn voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar, die gebruik maken van onze buitenschoolse opvang. Omdat de feestdagen dit jaar midden in de week vallen is er in de eerste week van de kerstvakantie 1 activiteit en in de tweede week 3 activiteiten. Op dinsdag 24 december is er van 9.30 een kerstontbijt voor kinderen van groep 1 t/m 8.
De activiteiten van de tweede week staan in het teken van sport en bewegen. Het programma is als volgt:

Maandag 30 december
10.00 - 12.00 uur zaalvoetbaltoernooi voor kinderen van groep 1 t/m 3
13.30 - 16.00 uur zaalvoetbaltoernooi voor kinderen van groep 4 t/m 8
Beide toernooien worden gehouden in sportzaal Oosterheide

Donderdag 2 januari
van 14.00 - 17.00 uur Freerunnen voor kinderen van groep 1 t/m 8. Onder leiding van onze beweegcoach Tjeu leren de kinderen o.a. zo stoer mogelijk over obstakels te springen en klimmen zonder vallen.

Klanten van SKO hebben hun kinderen voor 1 of meerdere van bovengenoemde activiteiten op kunnen geven. De inschrijtermijn is inmiddels gesloten.

Volg ons op facebook (zie link op de homepage van deze website) en zie wat er door het jaar heen wordt georganiseerd en gedaan, ook op de kinderdagverblijven.

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...