Voor Stichting Delta-onderwijs Oosterhout, een schoolbestuur van 19 openbare- katholieke en algemeen bijzondere scholen voor basis-, speciaal basis- en praktijkonderwijs en voor Stichting Kinderopvang Oosterhout (SKO) zoeken wij per 1 mei 2020 een LID van de RAAD VAN TOEZICHT .

Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) vóór 8 april 2020 te sturen aan het secretariaat van Stichting Delta-Onderwijs (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), met vermelding ‘sollicitatie Raad van Toezicht”.

 Profieldocument en informatie benoemingsprocedure.

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wist u dat .....

  • de overheid bijdraagt in de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag.
  • kijk hiervoor op www.toeslagen.nl

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...