In periode t/m 6 april 2020 is de bezetting op de afd. Planning en Administratie niet voltallig. Het kan dus zijn dat u wat minder snel contact krijgt dan u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om zo adequaat en snel mogelijk te reageren op telefonische oproepen en vragen uw begrip voor de situatie. Alvast bedankt daarvoor. Voor informatie verwijzen wij u naar de nieuwsberichten op deze website en de berichten die u van ons per e-mail ontvangt als er nieuwe ontwikkelingen zijn. 

Wist u dat .....

  • de overheid bijdraagt in de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag.
  • kijk hiervoor op www.toeslagen.nl

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...