Per 1 oktober jl. is Niels Brans gestart als Voorzitter van het College van Bestuur van Delta-onderwijs en Delta-voorschool. Tevens is hij lid College van Bestuur van Stichting Kinderopvang Oosterhout (SKO), STO en SFKO. Hij volgt daarmee Loek Oomen op.
Niels was hiervoor Directeur-Bestuurder van Stichting Nuwelijn (basisonderwijs) en Stichting Muzerij (kinderopvang) in de gemeente Gilze en Rijen.

Per 1 oktober 2020 is Theo Lauwen Voorzitter van het College van Bestuur van Stichting Kinderopvang Oosterhout, STO en SFKO en lid van het College van Bestuur van Delta-onderwijs en Delta-voorschool.

Niels en Theo vormen samen het nieuwe College van Bestuur van bovengenoemde stichtingen.

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...