Heb je als Lid Raad van Toezicht affiniteit met de voorschool, het basisonderwijs en de kinderopvang? En beschik je daarnaast over academisch niveau en inzicht in bestuurlijke processen? Dan is deze rol als Lid Raad van Toezicht wellicht iets voor jou!
Voor meer informatie over deze vacature en de sollicitatieprocedure verwijzen wij je naar vacature Lid Raad van Toezicht . 

Heb je interesse?

Wij zijn ook geïnteresseerd in jou! Delta-onderwijs en SKO hebben Spijtenburg werving en advies gevraagd hen te begeleiden in dit proces. Graag ontvangen we uiterlijk 7 juni 2023 jouw CV en motivatiebrief per mail: t.a.v. benoemingsadviescommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wist u dat .....

  • u bij ons terecht kunt als u flexibele opvang nodig heeft
  • wij op alle locaties nog opvangplaatsen beschikbaar hebben, voor buitenschoolse opvang en dagopvang

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...