Als ouders wil je een goede keuze maken voor de kinderopvang. Je zoekt een plek die bij je past en bij wat je mee wilt geven aan je kinderen. Het is helemaal mooi als de kinderopvang hier ook extra kleur aan geeft met haar eigen invulling.


Wij waren op zoek naar een flexibele opvang, waarbij structuur, een goed pedagogisch klimaat en vooral ook een persoonlijke aanpak geboden wordt. We hebben toen contact opgenomen met SKO. Wij verwachtten dat het best lastig zou worden om een passende oplossing te vinden, omdat de dagen waarop wij opvang nodig hebben per week verschillen. We merkten dat Greetje (locatiehoofd van KDV de Cocon) en Renata (planning) graag met ons mee wilden denken over een oplossing. We hebben een goede regeling kunnen afspreken die aansluit op onze wensen.
Lise had het al snel naar haar zin. Je merkt dat de medewerkers de kinderen heel goed aanvoelen en inspelen op wat er leeft. Lise leert nu met het thema boerderij elke week een hoop woordjes!
Wij vinden het als ouders heel leuk om te zien hoe dit thema leeft bij de kinderen en hoe ze spelenderwijs leren door de activiteiten en aankleding. Inmiddels is ons tweede dochtertje Liu geboren en zij zal rond de zomer ook naar de opvang gaan. Wij zijn als ouders erg blij dat we onze kinderen kunnen achterlaten in een vertrouwde en veilige omgeving, waar een goede sfeer is.

Dinya en Robert van der Zouwen, ouders van Lise en Liu

Wist u dat .....

  • wij tijdens schoolvakanties uitdagende dagactiviteiten bieden voor kinderen van 4 tot 12 jaar,
  • uw kind ook hieraan kan deelnemen als hij geen gebruik maakt van naschoolse opvang tijdens schoolweken.

 

Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt.

Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt: het zijn warme mensen die goed opgeleid zijn en zich 100% inzetten voor de kinderen. Ieder kind is uniek en dat zien zij ook!

Lees meer...