Als ouders wil je een goede keuze maken voor de kinderopvang. Je zoekt een plek die bij je past en bij wat je mee wilt geven aan je kinderen. Het is helemaal mooi als de kinderopvang hier ook extra kleur aan geeft met haar eigen invulling.


Wij waren op zoek naar een flexibele opvang, waarbij structuur, een goed pedagogisch klimaat en vooral ook een persoonlijke aanpak geboden wordt. We hebben toen contact opgenomen met SKO. Wij verwachtten dat het best lastig zou worden om een passende oplossing te vinden, omdat de dagen waarop wij opvang nodig hebben per week verschillen. We merkten dat Greetje (locatiehoofd van KDV de Cocon) en Renata (planning) graag met ons mee wilden denken over een oplossing. We hebben een goede regeling kunnen afspreken die aansluit op onze wensen.
Lise had het al snel naar haar zin. Je merkt dat de medewerkers de kinderen heel goed aanvoelen en inspelen op wat er leeft. Lise leert nu met het thema boerderij elke week een hoop woordjes!
Wij vinden het als ouders heel leuk om te zien hoe dit thema leeft bij de kinderen en hoe ze spelenderwijs leren door de activiteiten en aankleding. Inmiddels is ons tweede dochtertje Liu geboren en zij zal rond de zomer ook naar de opvang gaan. Wij zijn als ouders erg blij dat we onze kinderen kunnen achterlaten in een vertrouwde en veilige omgeving, waar een goede sfeer is.

Dinya en Robert van der Zouwen, ouders van Lise en Liu

Wist u dat .....

  • u bij ons terecht kunt als u flexibele opvang nodig heeft
  • wij op alle locaties nog opvangplaatsen beschikbaar hebben, voor buitenschoolse opvang en dagopvang

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...