Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt: het zijn warme mensen die goed opgeleid zijn en zich 100% inzetten voor de kinderen. Ieder kind is uniek en dat zien zij ook!

Er wordt over veel dingen nagedacht zoals de sociale omgang met leeftijdsgenootjes, er zijn regels en er is structuur. Enthousiaste medewerkers zetten zich in om verschillende activiteiten te bedenken, die aansluiten op diverse ontwikkelingen. Handig! Ik heb mijn kinderen de kleuren niet geleerd hoor! En sinds wanneer kan jij zelf je jas aandoen?
Wat ik ook een groot voordeel vind, is dat de overgang naar de basisschool niet zo groot is. Mijn jongens zijn nu gewend aan het groepsgebeuren, op je beurt wachten, waarden en normen, samenspelen, opruimen enz. zonder dat het een schools gevoel geeft: kinderen mogen kind zijn en spelen naar hartenlust! Ik kom altijd te vroeg om ze op te halen...! “Ben je er nu al?” Dat is een goed teken, toch?

Anki, lerares in het basisonderwijs, mama van Job en Sam.

Waarom SKO?

  • 30 jaar kwaliteit in opvang
  • professioneel en betrokken
  • respect voor het individu
  • actief en persoonlijk

 

Ik ben graag betrokken bij de manier waarop mijn kinderen hun dag doorbrengen

Nu bijna 8 jaar geleden hebben we voor de opvang van ons eerste kindje bewust gekozen voor een kinderdagverblijf. Voor de dagen dat we beide werkten wilden we graag een vast adres, vaste gezichten en vaste speelkameraadjes.

Lees meer...