Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt: het zijn warme mensen die goed opgeleid zijn en zich 100% inzetten voor de kinderen. Ieder kind is uniek en dat zien zij ook!

Er wordt over veel dingen nagedacht zoals de sociale omgang met leeftijdsgenootjes, er zijn regels en er is structuur. Enthousiaste medewerkers zetten zich in om verschillende activiteiten te bedenken, die aansluiten op diverse ontwikkelingen. Handig! Ik heb mijn kinderen de kleuren niet geleerd hoor! En sinds wanneer kan jij zelf je jas aandoen?
Wat ik ook een groot voordeel vind, is dat de overgang naar de basisschool niet zo groot is. Mijn jongens zijn nu gewend aan het groepsgebeuren, op je beurt wachten, waarden en normen, samenspelen, opruimen enz. zonder dat het een schools gevoel geeft: kinderen mogen kind zijn en spelen naar hartenlust! Ik kom altijd te vroeg om ze op te halen...! “Ben je er nu al?” Dat is een goed teken, toch?

Anki, lerares in het basisonderwijs, mama van Job en Sam.

Waarom SKO?

  • 30 jaar kwaliteit in opvang
  • professioneel en betrokken
  • respect voor het individu
  • actief en persoonlijk

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...