Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt: het zijn warme mensen die goed opgeleid zijn en zich 100% inzetten voor de kinderen. Ieder kind is uniek en dat zien zij ook!

Er wordt over veel dingen nagedacht zoals de sociale omgang met leeftijdsgenootjes, er zijn regels en er is structuur. Enthousiaste medewerkers zetten zich in om verschillende activiteiten te bedenken, die aansluiten op diverse ontwikkelingen. Handig! Ik heb mijn kinderen de kleuren niet geleerd hoor! En sinds wanneer kan jij zelf je jas aandoen?
Wat ik ook een groot voordeel vind, is dat de overgang naar de basisschool niet zo groot is. Mijn jongens zijn nu gewend aan het groepsgebeuren, op je beurt wachten, waarden en normen, samenspelen, opruimen enz. zonder dat het een schools gevoel geeft: kinderen mogen kind zijn en spelen naar hartenlust! Ik kom altijd te vroeg om ze op te halen...! “Ben je er nu al?” Dat is een goed teken, toch?

Anki, lerares in het basisonderwijs, mama van Job en Sam.

Wist u dat .....

  • u bij ons terecht kunt als u flexibele opvang nodig heeft
  • wij op alle locaties nog opvangplaatsen beschikbaar hebben, voor buitenschoolse opvang en dagopvang

 

Aan alles kun je zien dat zij trots uitstralen

De drie letters SKO zijn inmiddels na al die jaren een begrip geworden in ons gezin. Het kinderdagverblijf, de voor-, tussen- en naschoolse opvang, de
ballenbus, de grote diversiteit aan leuke en leerzame kinderactiviteiten, de vele creatieve knutselwerkjes en de spetterende optredens voor alle ouders.

Lees meer...