Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt: het zijn warme mensen die goed opgeleid zijn en zich 100% inzetten voor de kinderen. Ieder kind is uniek en dat zien zij ook!

Er wordt over veel dingen nagedacht zoals de sociale omgang met leeftijdsgenootjes, er zijn regels en er is structuur. Enthousiaste medewerkers zetten zich in om verschillende activiteiten te bedenken, die aansluiten op diverse ontwikkelingen. Handig! Ik heb mijn kinderen de kleuren niet geleerd hoor! En sinds wanneer kan jij zelf je jas aandoen?
Wat ik ook een groot voordeel vind, is dat de overgang naar de basisschool niet zo groot is. Mijn jongens zijn nu gewend aan het groepsgebeuren, op je beurt wachten, waarden en normen, samenspelen, opruimen enz. zonder dat het een schools gevoel geeft: kinderen mogen kind zijn en spelen naar hartenlust! Ik kom altijd te vroeg om ze op te halen...! “Ben je er nu al?” Dat is een goed teken, toch?

Anki, lerares in het basisonderwijs, mama van Job en Sam.

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Wij verwachtten dat het best lastig zou worden om een passende oplossing te vinden

Als ouders wil je een goede keuze maken voor de kinderopvang. Je zoekt een plek die bij je past en bij wat je mee wilt geven aan je kinderen. Het is helemaal mooi als de kinderopvang hier ook extra kleur aan geeft met haar eigen invulling.

Lees meer...