Onze zoon was 15 weken oud toen mijn verlof voorbij was en ik weer ging werken. Een dubbel gevoel, ik had er veel zin in maar moest wel mijn kleintje wegbrengen. Zoals de meeste moeders ging dat met een brok in mijn keel.


Voordat onze zoon naar onze gastouder, Monique, ging, is er een kennismaking gesprek geweest samen met de bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau SKO. Dat hebben wij als heel prettig ervaren. Wij konden al onze wensen aangeven bij Monique en hadden een heel warm en welkom gevoel. Haar pedagogische visie sluit aan bij onze opvoeding. Alles is bespreekbaar, heel fijn! Als we extra opvang nodig hebben kan onze zoon terecht en als Monique niet kan is er altijd een vaste vervangende gastouder.
Maar het allerbelangrijkste is dat onze zoon het naar zijn zin heeft. Zo kunnen papa en mama met een gerust hart gaan werken.

Familie Smithjes, ouders van Vinz

Wist u dat .....

  • u bij ons terecht kunt als u flexibele opvang nodig heeft
  • wij op alle locaties nog opvangplaatsen beschikbaar hebben, voor buitenschoolse opvang en dagopvang

 

Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt.

Mijn keuze voor SKO was snel gemaakt: het zijn warme mensen die goed opgeleid zijn en zich 100% inzetten voor de kinderen. Ieder kind is uniek en dat zien zij ook!

Lees meer...