Onze zoon was 15 weken oud toen mijn verlof voorbij was en ik weer ging werken. Een dubbel gevoel, ik had er veel zin in maar moest wel mijn kleintje wegbrengen. Zoals de meeste moeders ging dat met een brok in mijn keel.


Voordat onze zoon naar onze gastouder, Monique, ging, is er een kennismaking gesprek geweest samen met de bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau SKO. Dat hebben wij als heel prettig ervaren. Wij konden al onze wensen aangeven bij Monique en hadden een heel warm en welkom gevoel. Haar pedagogische visie sluit aan bij onze opvoeding. Alles is bespreekbaar, heel fijn! Als we extra opvang nodig hebben kan onze zoon terecht en als Monique niet kan is er altijd een vaste vervangende gastouder.
Maar het allerbelangrijkste is dat onze zoon het naar zijn zin heeft. Zo kunnen papa en mama met een gerust hart gaan werken.

Familie Smithjes, ouders van Vinz

Waarom SKO?

  • 30 jaar kwaliteit in opvang
  • professioneel en betrokken
  • respect voor het individu
  • actief en persoonlijk

 

Ik ben graag betrokken bij de manier waarop mijn kinderen hun dag doorbrengen

Nu bijna 8 jaar geleden hebben we voor de opvang van ons eerste kindje bewust gekozen voor een kinderdagverblijf. Voor de dagen dat we beide werkten wilden we graag een vast adres, vaste gezichten en vaste speelkameraadjes.

Lees meer...