Nu bijna 8 jaar geleden hebben we voor de opvang van ons eerste kindje bewust gekozen voor een kinderdagverblijf. Voor de dagen dat we beide werkten wilden we graag een vast adres, vaste gezichten en vaste speelkameraadjes.

De opa’s en oma’s van beide kanten wilden we bewust niet inschakelen als vaste oppas. We willen ze vooral opa en oma laten zijn en geen rol geven in de opvoeding. Inmiddels maken we voor twee van de drie kinderen gebruik van BSO ‘t Vlinderbos en gaat onze jongste naar kinderdagverblijf De Cocon. De afgelopen jaren heeft de BSO zich ontwikkeld van een professionele opvang tot een bruisende plek waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. In de vakanties zijn er altijd leuke activiteiten en dat mag ook, want het is tenslotte vakantie! En ook de dagen die vorig jaar georganiseerd zijn in het bos bij de scouting zijn legendarisch. Onze dochters moesten eerst schoonweken in bad, voordat ze konden aanschuiven bij het avondeten. Ik ben graag betrokken bij de manier waarop mijn kinderen hun dag doorbrengen en wil hierin graag een bijdrage leveren. Na het lidmaatschap van de oudercommissie van de Cocon en nu het Vlinderbos, ben ik sinds een jaar voorzitter van de Centrale Oudercommissie. Tijdens de vergaderingen van de (centrale) oudercommissies houden we SKO scherp en komen we met ideeën en suggesties om ervoor te zorgen dat onze kinderen het nog beter naar hun zin krijgen en dat het aanbod ook aantrekkelijk blijft voor ouders.

Evelien Westra, moeder van Karlijn (7 jaar), Marije (6 jaar) en Noud (3 jaar)

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Wij verwachtten dat het best lastig zou worden om een passende oplossing te vinden

Als ouders wil je een goede keuze maken voor de kinderopvang. Je zoekt een plek die bij je past en bij wat je mee wilt geven aan je kinderen. Het is helemaal mooi als de kinderopvang hier ook extra kleur aan geeft met haar eigen invulling.

Lees meer...