kinderkapper

Een bezoek aan de kapper kan voor een gezin een hele klus zijn. U bent er zo uw spaarzame vrije tijd aan kwijt. SKO biedt als extra service de mogelijkheid om uw kind te laten knippen tijdens de opvang door onze gediplomeerde kinderkapsters, die zeer ervaren is met kinderen.

Rachel is al jaren als pedagogisch medewerker werkzaam op zowel het KDV-BSO als de Peuterspeelzaal. Daarnaast is zij al meer dan 10 jaar gediplomeerd kapster. Rachel is kindgericht en knipt met veel plezier de haren van uw kind in het gewenste model.

Contactgegevens Rachel Rövekamp:
www.lokatiekapster.nl
Telefoon 06-53548498 / Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rekeningnr. NL98 INGB 0006 7582 83 t.n.v. lokatiekapster Rachel R.T.M. Rövekamp

Zie ook facebook.com/lokatiekapster

 logo kinderkapster

Werkwijze                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Uw kind wordt geknipt in zijn/haar vertrouwde omgeving en dat maakt het minder spannend en zelfs leuk! Natuurlijk bepaalt u zelf het model. U kunt via bovenstaand telefoonnummer contact opnemen met Rachel om een afspraak te maken en uw knipwensen door te geven. Dit kan via een belletje of een berichtje. De knipafspraak vindt plaats op de opvanglocatie van uw kind(eren). De details rondom tijden spreekt u door met Rachel.

Kosten                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  De kosten voor een knipbeurt zijn voor KDV € 10,50 en BSO € 13,00 inclusief styling, zoals een gelcoupe of mooie vlecht.

U kunt op twee manieren betalen:

  1. Contant middels een envelop met daarop de naam van uw kind en deze op de dag van het knippen aan de pedagogisch medewerker van de groep te overhandigen.
  2. Via een bankbetaling. U maakt het bedrag vóór de knipdatum over naar Rachel. Vermeld bij uw betaling alstublieft de naam van uw kind en de gereserveerde knipdatum


                     

 

Wist u dat .....

  • u bij ons terecht kunt als u flexibele opvang nodig heeft
  • wij op alle locaties nog opvangplaatsen beschikbaar hebben, voor buitenschoolse opvang en dagopvang

 

Wij verwachtten dat het best lastig zou worden om een passende oplossing te vinden

Als ouders wil je een goede keuze maken voor de kinderopvang. Je zoekt een plek die bij je past en bij wat je mee wilt geven aan je kinderen. Het is helemaal mooi als de kinderopvang hier ook extra kleur aan geeft met haar eigen invulling.

Lees meer...