kinderkapper

Een bezoek aan de kapper kan voor een gezin een hele klus zijn. U bent er zo uw spaarzame vrije tijd aan kwijt. SKO biedt als extra service de mogelijkheid om uw kind te laten knippen tijdens de opvang door onze gediplomeerde kinderkapsters, die zeer ervaren is met kinderen.

Rachel is al jaren als pedagogisch medewerker werkzaam op zowel het KDV-BSO als de Peuterspeelzaal. Daarnaast is zij al meer dan 10 jaar gediplomeerd kapster. Rachel is kindgericht en knipt met veel plezier de haren van uw kind in het gewenste model.

Contactgegevens Rachel Rövekamp:
www.lokatiekapster.nl
Telefoon 06-53548498 / Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rekeningnr. NL98 INGB 0006 7582 83 t.n.v. lokatiekapster Rachel R.T.M. Rövekamp

Zie ook facebook.com/lokatiekapster

 logo kinderkapster

Werkwijze                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Uw Uw kind wordt geknipt in zijn/haar vertrouwde omgeving en dat maakt het minder spannend en zelfs leuk! Natuurlijk bepaalt u zelf het model. U kunt uw knipwensen aangeven het opmerkingenveld. Via onderstaande link kunt u online een afspraak maken welke dan plaats vindt op de opvanglocatie van uw kind(eren). Bij het opmerkingenveld geeft u aan op welke opvanglocatie uw kind zit. https://delokatiekapster.nl/plan-een-afspraak

Kosten                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  De kosten voor een knipbeurt zijn voor KDV € 10,50 en BSO € 13,00 inclusief styling, zoals een gelcoupe of mooie vlecht.

U kunt op twee manieren betalen:

  1. Contant middels een envelop met daarop de naam van uw kind en deze op de dag van het knippen aan de pedagogisch medewerker van de groep te overhandigen.
  2. Via een bankbetaling. U maakt het bedrag vóór de knipdatum over naar Rachel. Vermeld bij uw betaling alstublieft de naam van uw kind en de gereserveerde knipdatum


                     

 

Wist u dat .....

  • wij tijdens schoolvakanties uitdagende dagactiviteiten bieden voor kinderen van 4 tot 12 jaar,
  • uw kind ook hieraan kan deelnemen als hij geen gebruik maakt van naschoolse opvang tijdens schoolweken.

 

Wij verwachtten dat het best lastig zou worden om een passende oplossing te vinden

Als ouders wil je een goede keuze maken voor de kinderopvang. Je zoekt een plek die bij je past en bij wat je mee wilt geven aan je kinderen. Het is helemaal mooi als de kinderopvang hier ook extra kleur aan geeft met haar eigen invulling.

Lees meer...