kinderkapper

Een bezoek aan de kapper kan voor een gezin een hele klus zijn. U bent er zo uw spaarzame vrije tijd aan kwijt. SKO biedt als extra service de mogelijkheid om uw kind te laten knippen tijdens de opvang door onze gediplomeerde kinderkapsters, die zeer ervaren is met kinderen.

Rachel is al jaren als pedagogisch medewerker werkzaam op zowel het KDV-BSO als de Peuterspeelzaal. Daarnaast is zij al meer dan 10 jaar gediplomeerd kapster. Rachel is kindgericht en knipt met veel plezier de haren van uw kind in het gewenste model.

Contactgegevens Rachel Rövekamp:
www.lokatiekapster.nl
Telefoon 06-53548498 / Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rekeningnr. NL98 INGB 0006 7582 83 t.n.v. lokatiekapster Rachel R.T.M. Rövekamp

Zie ook facebook.com/lokatiekapster

 logo kinderkapster

Werkwijze                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Uw Uw kind wordt geknipt in zijn/haar vertrouwde omgeving en dat maakt het minder spannend en zelfs leuk! Natuurlijk bepaalt u zelf het model. U kunt uw knipwensen aangeven het opmerkingenveld. Via onderstaande link kunt u online een afspraak maken welke dan plaats vindt op de opvanglocatie van uw kind(eren). Bij het opmerkingenveld geeft u aan op welke opvanglocatie uw kind zit. https://delokatiekapster.nl/plan-een-afspraak

Kosten                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  De kosten voor een knipbeurt zijn voor KDV € 10,50 en BSO € 13,00 inclusief styling, zoals een gelcoupe of mooie vlecht.

U kunt op twee manieren betalen:

  1. Contant middels een envelop met daarop de naam van uw kind en deze op de dag van het knippen aan de pedagogisch medewerker van de groep te overhandigen.
  2. Via een bankbetaling. U maakt het bedrag vóór de knipdatum over naar Rachel. Vermeld bij uw betaling alstublieft de naam van uw kind en de gereserveerde knipdatum


                     

 

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Aan alles kun je zien dat zij trots uitstralen

De drie letters SKO zijn inmiddels na al die jaren een begrip geworden in ons gezin. Het kinderdagverblijf, de voor-, tussen- en naschoolse opvang, de
ballenbus, de grote diversiteit aan leuke en leerzame kinderactiviteiten, de vele creatieve knutselwerkjes en de spetterende optredens voor alle ouders.

Lees meer...