kinderkapper

Een bezoek aan de kapper kan voor een gezin een hele klus zijn. U bent er zo uw spaarzame vrije tijd aan kwijt. SKO biedt als extra service de mogelijkheid om uw kind te laten knippen tijdens de opvang door een van onze gediplomeerde kinderkapsters, die zeer ervaren zijn met kinderen.

Rachel is al jaren als pedagogisch medewerker werkzaam op zowel het KDV-BSO als de Peuterspeelzaal. Daarnaast is zij al meer dan 10 jaar gediplomeerd kapster. Rachel is kindgericht en knipt met veel plezier de haren van uw kind in het gewenste model.

Rachel komt op de volgende locaties:
KDV de Pop/BSO de Baskio, KDV de Cocon, BSO´t Vlinderbos, KDV de Vlinder/BSO Schokio 3, KDV 't Sterrenrijk/BSO Schokio 2, KDV en BSO 't Zonnerijk, BSO Schokio 1

Contactgegevens Rachel Rövekamp:
www.lokatiekapster.nl
Telefoon 06-53548498 / Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rekeningnr. NL98 INGB 0006 7582 83 t.n.v. kinderkapster Rachel R.T.M. Rövekamp

Zie ook facebook.com/kinderkapsterRachel

 logo kinderkapster

Werkwijze                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Uw Uw kind wordt geknipt in zijn/haar vertrouwde omgeving en dat maakt het minder spannend en zelfs leuk! Natuurlijk bepaalt u zelf het model. U kunt uw knipwensen aangeven op het afspraakformulier bij het opmerkingenveld.
In het pdfoverzicht knipdata 2018 vindt u de data waarop Rachel de locaties bezoekt. U kunt via het afspraakformulier aangeven wanneer u uw kind wilt laten knippen.

Kosten                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  De kosten voor een knipbeurt zijn voor KDV € 10,- en BSO € 12,50 inclusief styling, zoals een gelcoupe of mooie vlecht.

U kunt op twee manieren betalen:

  1. Contant middels een envelop met daarop de naam van uw kind en deze op de dag van het knippen aan de pedagogisch medewerker van de groep te overhandigen.
  2. Via een bankbetaling. U maakt het bedrag vóór de knipdatum over naar Rachel of Moniek. Vermeld bij uw betaling alstublieft de naam van uw kind en de gereserveerde knipdatum

Met het afspraakformulier maakt u gemakkelijk, online, een afspraak met Rachel.

Afspraakformulier Rachel                     

 

Wist u dat.....

  • wij begin 2018 een nieuwe locatie openen,
  • deze gehuisvest zijn in de Montessorischool in Oosterhout,
  • hier een babygroep en een doorstroomgroep komen,
  • en natuurlijk ook buitenschoolse opvang.

Wij konden al onze wensen aangeven.

Onze zoon was 15 weken oud toen mijn verlof voorbij was en ik weer ging werken. Een dubbel gevoel, ik had er veel zin in maar moest wel mijn kleintje wegbrengen. Zoals de meeste moeders ging dat met een brok in mijn keel.

Lees meer...