Net een relevant mbo diploma behaald en ga je na de vakantie verder studeren? Of misschien volg je een relevante hbo studie en heb je lekker lang vakantie? Wil jij in deze periode fijn bijverdienen? Dan hebben wij een geweldige vakantiebaan voor jou! Meer informatie over deze pdfvacature.

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers voor onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Zie ook deze advertentie.

Voor onze babygroep binnen Kindcentrum ‘t Beemdenrijk zijn wij op zoek naar jou!! 
Passie voor babyopvang, kennis en ervaring rondom de ontwikkeling van baby’s, geduldig en rust uitstralend…
Herken jij jezelf, is het werken met baby’s jouw talent en ben je op zoek naar een baan van 24 of zelfs 36 uur? Kijk dan snel binnen bij ons Kindcentrum 
https://www.kinderopvangoosterhout.nl/kinderdagverblijf/locaties/kinderdagverblijf-t-beemdenrijk.html

Interesse of wil je meer weten? Mail of bel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-51141450, zodat wij een kennismaking kunnen plannen met elkaar.

20220303 plaatje vacature babygroep

Denk jij dat werken in de kinderopvang iets voor jou is, maar voldoet jouw diploma niet helemaal of niet meer? Dan is er binnen SKO de mogelijkheid om een versnelde opleiding van 3-4 maanden te doen. Werken als zij-instromer bij SKO kan als je:

  • een verouderd diploma voor de kinderopvang hebt;
  • een diploma hebt waarmee je wel op de BSO mag werken, maar niet op het kinderdagverblijf.
  • een ander zorg-/welzijns-/maatschappelijk diploma hebt.
  • Overzicht diploma’s

Twijfel je of je in aanmerking komt, dan kun je altijd de diplomacheck kinderopvang doen via https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang?gclid=Cj0KCQiA3rKQBhCNARIsACUEW_YxvVCrXJd-n5KrClD3A6w-Dd8dNx8y340F6kqHigwKfvOTl_D05rkaAn9dEALw_wcB

Opleiding zij-instroom kinderopvang
Op kosten van SKO mag je een versnelde opleiding doen. Deze opleiding duurt 3-4 maanden met een eventuele uitloop naar 6 maanden. Naast deze opleiding ga je op een van onze locaties werken. Natuurlijk bepalen we samen op welke locatie je gaat werken en hoeveel uur. Na je opleiding ontvang je een certificaat. Dit certificaat voldoet aan de eisen van de cao-partners en staat op de lijst van goedgekeurde aanvullende scholing pedagogisch medewerker.

Vragen?
Stel ze… Wil je meer weten over de opleiding en mogelijkheden als zij-instromer bij SKO? Neem dan contact op met Corina den Braber (Operationeel Manager Kinderopvang) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-51141450

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Aan alles kun je zien dat zij trots uitstralen

De drie letters SKO zijn inmiddels na al die jaren een begrip geworden in ons gezin. Het kinderdagverblijf, de voor-, tussen- en naschoolse opvang, de
ballenbus, de grote diversiteit aan leuke en leerzame kinderactiviteiten, de vele creatieve knutselwerkjes en de spetterende optredens voor alle ouders.

Lees meer...