Binnen ons team van leidinggevenden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor minimaal 26 uur voor de aansturing van een drietal locaties (KDV/BSO) welke zich bevinden in de scholen van onze samenwerkingspartner Delta onderwijs. Salaris wordt vastgesteld aan de hand van CAO Kinderopvang (schaal 9) waarin tevens het functieprofiel Leidinggevende A is opgenomen.

Meer informatie lees je in Vacature Leidinggevende.

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de pdfvacature pedagogisch medewerker op de babygroep van onze locatie Beemdenrijk.

Om te investeren in toekomstige medewerkers en een bijdrage te loeveren aan de ontwikkeling van studenten in de regio, stelt SKO jaarlijks stageplaatsen aan BOL- en BBL studenten beschikbaar van de opleiding Pedagogisch werk niveau 3 en 4. SKO biedt studenten een veilige en vertrouwde leer- en werkplek aan, waar ruinte is voor persoonlijke ontwikkeling. Studenten ervaren, net als de medewerkers van SKO, afwisseling in het werk en ruimte om nieuwe thema's en werkvormen te creëren.

Studenten van opleidingen zoals bijv. HBO Pedagogiek, MBO sportopleidingen en andere onderwijsinstellingen kunnen ook een stageplaats krijgen bij SKO. Je kunt altijd een brief met daarin jouw motivatie mailen naar onze praktijkopleider Susan van der Pol via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit geldt ook voor maatschappelijke stages en snuffelstages voor de middelbare scholieren.

Wil je meer weten over het BBL-leerwerktraject, de opleiding en mogelijkheden als BBL-student bij SKO? Neem dan contact op met Corina den Braber (Operationeel Manager Kinderopvang) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06 51 14 14 50.

Op onze KDV en BSO locaties werken wij uitsluitend met gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Zij maken dagelijks onze kwaliteit waar door hun werk op de groep. Wij hanteren binnen sko de CAO Kinderopvang, waarin tevens het functieprofiel pedagogisch medewerker is opgenomen. Heb je een diploma zoals vastgelegd in de kwalificatie-eisen, dan ben je bevoegd om te werken in de kinderopvang als pedagogisch medewerker. Als pedagogisch medewerker wordt je op basis van ervaringsjaren ingeschaald in schaal 6. Pedagogisch medewerkers werken volgens rooster, waarbij de reguliere werktijden op weekdagen zijn tussen 7.00 en 18.30 uur.

https://youtu.be/kzRznifiAgs

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Ik ben graag betrokken bij de manier waarop mijn kinderen hun dag doorbrengen

Nu bijna 8 jaar geleden hebben we voor de opvang van ons eerste kindje bewust gekozen voor een kinderdagverblijf. Voor de dagen dat we beide werkten wilden we graag een vast adres, vaste gezichten en vaste speelkameraadjes.

Lees meer...