20200930 vacature BSO sport medewerker

Op de groepen KDV en BSO werken wij uitsluitend met gediplomeerde pedagogisch medewerkers. De CAO Kinderopvang is van toepassing. In de CAO Kinderopvang is het functieprofiel pedagogisch medewerker opgenomen, inclusief de kwalificatie-eisen die zijn vastgesteld. Beschikt u over een diploma zoals vastgelegd in deze kwalificatie-eisen, dan bent u bevoegd om te werken in de kinderopvang als pedagogisch medewerker. Als pedagogisch medewerker wordt u op basis van ervaringsjaren ingeschaald in schaal 6.

Onze pedagogisch medewerkers maken dagelijks op de groep onze kwaliteit waar. Door te sturen op het pedagogisch handelen, sturen we op zichtbaar gedrag, ook wel competenties genoemd. In het werkprofiel pedagogisch medewerker SKO kunt u teruglezen welke competenties wij hebben geformuleerd.

pdfVacature_pedagogisch_medewerker_algemeen.pdf

Met een stevige basis in de juiste kwalificatie-eisen en verantwoord pedagogisch handelen  bieden we wat de klant van ons verwacht. Het personeelsbeleid draagt actief bij aan de strategische organisatiedoelstellingen, waarbij de medewerker van SKO als menselijke bron voor onze dienstverlening essentieel is. Om in een krapper wordende markt onderscheidend te blijven, is het noodzakelijk dat onze medewerkers hun talenten optimaal benutten, steeds op de goede plek zitten of ernaar toe bewegen en maximaal bijdragen aan onze organisatie. Wij streven naar duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, wij anticiperen tijdig op veranderingen en zijn daardoor flexibel en succesvol. Met optimale inzet van alle aanwezige talenten bereiken we meer werkplezier onder onze medewerkers, hogere betrokkenheid en een sterk profiel van onze organisatie als aantrekkelijke werkgever in de regio. Duurzame inzetbaarheid betekent dat  we samen met onze medewerkers verantwoordelijk zijn voor hun inzetbaarheid. Aan ons de taak om duidelijk te maken wat we van onze medewerkers verwachten in relatie tot de toekomst van de organisatie. Aan hen de taak zich te blijven ontwikkelen, leren, te kunnen omgaan met veranderingen en flexibel te zijn. Een inzetbare medewerker vergroot zijn waarde voor de kinderen op de eerste plaats en de organisatie op de tweede plaats.

Pedagogisch medewerkers werken volgens een rooster, waarbij de reguliere werktijden op weekdagen zijn tussen 7.00 uur en 18.30 uur. Onze medewerkers worden ook ingezet voor de Stichting Tussenschoolse Opvang.

Heeft u interesse, stuur dan vrijblijvend uw sollicitatiebrief inclusief CV naar Stichting Kinderopvang Oosterhout, Postbus 6028, 4900 HA Oosterhout of per e-mail naar c.denbraberDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de brief per wanneer u beschikbaar bent en voor hoeveel uren / dagen gemiddeld per week.

Door inschrijving bij ons gastouderbureau stelt u zich beschikbaar, in uw woning flexibele, kleinschalige opvang aan te bieden in  een huiselijke sfeer. U biedt zodoende opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar tegen een vaste vergoeding.

Wat biedt het gastouderschap:

  • Combinatie met de zorg voor uw eigen kind(eren)
  • De opvang vindt plaats onder professionele begeleiding van het gastouderbureau
  • U heeft een grote mate van zelfstandigheid in tijden, hoeveel kinderen en van welke leeftijd. 
  • U ontvangt een vergoeding per kind per uur.
  • Kostenvrije verzorging van materialen zoals campingbedjes, buggy's, boxen, traphekjes e.d..                                                                                                                 

Op de pagina Gastouderopvang van deze website vindt u meer informatie over het werken als gastouder bij SKO.

Indien u interesse heeft, kunt u contact opnemen met de bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau SKO voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek.
Zij is te bereiken onder telefoonnummer: (0162) 45 03 22 of 06-10992935 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op dit moment zijn wij op zoek naar

Gastouders in de wijken Dommelbergen en  Oosterheide

en

Een gastouder voor 2 kinderen van 4 en 6 jaar voor opvang tussen de middag en na schooltijd. 3 dagen (m.u.v. woensdag) per week met eventueel meer uren in overleg. Omgeving Vrachelen.

Flexibele opvang bij een vraagouder, van 1 kind (4 jaar),  in huis voor 1 à 2 dagen per week na schooltijd tot max. 20.00 uur en eventueel in geval van nood opvang in de late avond en nachtopvang.

 

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Ik ben graag betrokken bij de manier waarop mijn kinderen hun dag doorbrengen

Nu bijna 8 jaar geleden hebben we voor de opvang van ons eerste kindje bewust gekozen voor een kinderdagverblijf. Voor de dagen dat we beide werkten wilden we graag een vast adres, vaste gezichten en vaste speelkameraadjes.

Lees meer...