Binnen ons team van leidinggevenden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 26-28 uur per week voor de aansturing van een drietal BSO locaties welke zich bevinden in een van de basisscholen van onze samenwerkingspartner Delta-onderwijs. Voor verdere details verwijzen wij je naar de pdfVacature_tekst_Leidinggevende_Kinderopvang.pdf.

Om te investeren in toekomstige medewerkers en een bijdrage te loeveren aan de ontwikkeling van studenten in de regio, stelt SKO jaarlijks stageplaatsen aan BOL- en BBL studenten beschikbaar van de opleiding Pedagogisch werk niveau 3 en 4. SKO biedt studenten een veilige en vertrouwde leer- en werkplek aan, waar ruinte is voor persoonlijke ontwikkeling. Studenten ervaren, net als de medewerkers van SKO, afwisseling in het werk en ruimte om nieuwe thema's en werkvormen te creëren.

Studenten van opleidingen zoals bijv. HBO Pedagogiek, MBO sportopleidingen en andere onderwijsinstellingen kunnen ook een stageplaats krijgen bij SKO. Je kunt altijd een brief met daarin jouw motivatie mailen naar onze praktijkopleider Susan van der Pol via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit geldt ook voor maatschappelijke stages en snuffelstages voor de middelbare scholieren.

Wil je meer weten over het BBL-leerwerktraject, de opleiding en mogelijkheden als BBL-student bij SKO? Neem dan contact op met Corina den Braber (Operationeel Manager Kinderopvang) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06 41 14 14 50.

Op onze KDV en BSO locaties werken wij uitsluitend met gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Zij maken dagelijks onze kwaliteit waar door hun werk op de groep. Wij hanteren binnen sko de CAO Kinderopvang, waarin tevens het functieprofiel pedagogisch medewerker is opgenomen. Heb je een diploma zoals vastgelegd in de kwalificatie-eisen, dan ben je bevoegd om te werken in de kinderopvang als pedagogisch medewerker. Als pedagogisch medewerker wordt je op basis van ervaringsjaren ingeschaald in schaal 6. Pedagogisch medewerkers werken volgens rooster, waarbij de reguliere werktijden op weekdagen zijn tussen 7.00 en 18.30 uur.

https://youtu.be/kzRznifiAgs

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers voor onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Zie ook deze algemene advertentie.

Wist u dat .....

  • de overheid bijdraagt in de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag.
  • kijk hiervoor op www.toeslagen.nl

 

Wij konden al onze wensen aangeven.

Onze zoon was 15 weken oud toen mijn verlof voorbij was en ik weer ging werken. Een dubbel gevoel, ik had er veel zin in maar moest wel mijn kleintje wegbrengen. Zoals de meeste moeders ging dat met een brok in mijn keel.

Lees meer...