Werken bij SKO

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers voor onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Zie ook deze advertentie.

Denk jij dat werken in de kinderopvang iets voor jou is, maar voldoet jouw diploma niet helemaal of niet meer? Dan is er binnen SKO de mogelijkheid om een versnelde opleiding van 3-4 maanden te doen. Werken als zij-instromer bij SKO kan als je:

  • een verouderd diploma voor de kinderopvang hebt;
  • een diploma hebt waarmee je wel op de BSO mag werken, maar niet op het kinderdagverblijf.
  • een ander zorg-/welzijns-/maatschappelijk diploma hebt.
  • Overzicht diploma’s

Twijfel je of je in aanmerking komt, dan kun je altijd de diplomacheck kinderopvang doen via https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang?gclid=Cj0KCQiA3rKQBhCNARIsACUEW_YxvVCrXJd-n5KrClD3A6w-Dd8dNx8y340F6kqHigwKfvOTl_D05rkaAn9dEALw_wcB

Opleiding zij-instroom kinderopvang
Op kosten van SKO mag je een versnelde opleiding doen. Deze opleiding duurt 3-4 maanden met een eventuele uitloop naar 6 maanden. Naast deze opleiding ga je op een van onze locaties werken. Natuurlijk bepalen we samen op welke locatie je gaat werken en hoeveel uur. Na je opleiding ontvang je een certificaat. Dit certificaat voldoet aan de eisen van de cao-partners en staat op de lijst van goedgekeurde aanvullende scholing pedagogisch medewerker.

Vragen?
Stel ze… Wil je meer weten over de opleiding en mogelijkheden als zij-instromer bij SKO? Neem dan contact op met Corina den Braber (Operationeel Manager Kinderopvang) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-51141450

20200930 vacature BSO sport medewerker

 Op onze KDV en BSO locaties werken wij uitsluitend met gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Zij maken dagelijks onze kwaliteit waar door hun werk op de groep. Wij hanteren binnen SKO de CAO Kinderopvang, waarin tevens het functieprofiel pedagogisch medewerker is opgenomen. Heb je een diploma zoals vastgelegd in de kwalificatie-eisen, dan ben je bevoegd om te werken in de kinderopvang als pedagogisch medewerker. Als pedagogisch medewerker wordt je op basis van ervaringsjaren ingeschaald in schaal 6.

Onze pedagogisch medewerkers maken dagelijks op de groep onze kwaliteit waar. Door te sturen op het pedagogisch handelen, sturen we op zichtbaar gedrag, ook wel competenties genoemd. In het werkprofiel pedagogisch medewerker SKO kunt u teruglezen welke competenties wij hebben geformuleerd.

pdfVacature_pedagogisch_medewerker_algemeen.pdf

Met een stevige basis in de juiste kwalificatie-eisen en verantwoord pedagogisch handelen  bieden we wat de klant van ons verwacht. Het personeelsbeleid draagt actief bij aan de strategische organisatiedoelstellingen, waarbij de medewerker van SKO als menselijke bron voor onze dienstverlening essentieel is. Om in een krapper wordende markt onderscheidend te blijven, is het noodzakelijk dat onze medewerkers hun talenten optimaal benutten, steeds op de goede plek zitten of ernaar toe bewegen en maximaal bijdragen aan onze organisatie. Wij streven naar duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, wij anticiperen tijdig op veranderingen en zijn daardoor flexibel en succesvol. Met optimale inzet van alle aanwezige talenten bereiken we meer werkplezier onder onze medewerkers, hogere betrokkenheid en een sterk profiel van onze organisatie als aantrekkelijke werkgever in de regio. Duurzame inzetbaarheid betekent dat  we samen met onze medewerkers verantwoordelijk zijn voor hun inzetbaarheid. Aan ons de taak om duidelijk te maken wat we van onze medewerkers verwachten in relatie tot de toekomst van de organisatie. Aan hen de taak zich te blijven ontwikkelen, leren, te kunnen omgaan met veranderingen en flexibel te zijn. Een inzetbare medewerker vergroot zijn waarde voor de kinderen op de eerste plaats en de organisatie op de tweede plaats.

Pedagogisch medewerkers werken volgens een rooster, waarbij de reguliere werktijden op weekdagen zijn tussen 7.00 uur en 18.30 uur. Onze medewerkers worden ook ingezet voor de Stichting Tussenschoolse Opvang.

Heeft u interesse, stuur dan vrijblijvend uw sollicitatiebrief inclusief CV naar Stichting Kinderopvang Oosterhout, Postbus 6028, 4900 HA Oosterhout of per e-mail naar c.denbraberDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de brief per wanneer u beschikbaar bent en voor hoeveel uren / dagen gemiddeld per week.

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Aan alles kun je zien dat zij trots uitstralen

De drie letters SKO zijn inmiddels na al die jaren een begrip geworden in ons gezin. Het kinderdagverblijf, de voor-, tussen- en naschoolse opvang, de
ballenbus, de grote diversiteit aan leuke en leerzame kinderactiviteiten, de vele creatieve knutselwerkjes en de spetterende optredens voor alle ouders.

Lees meer...