Denk jij dat werken in de kinderopvang iets voor jou is, maar voldoet jouw diploma niet helemaal of niet meer? Dan is er binnen SKO de mogelijkheid om een versnelde opleiding van 3-6 maanden te doen. Werken als zij-instromer bij SKO kan als je:

  • een verouderd diploma voor de kinderopvang hebt;
  • een diploma hebt waarmee je wel op de BSO mag werken, maar niet op het kinderdagverblijf.
  • een ander zorg-/welzijns-/maatschappelijk diploma hebt.
  • Overzicht diploma’s

Twijfel je of je in aanmerking komt, dan kun je altijd de diplomacheck kinderopvang doen via https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang?gclid=Cj0KCQiA3rKQBhCNARIsACUEW_YxvVCrXJd-n5KrClD3A6w-Dd8dNx8y340F6kqHigwKfvOTl_D05rkaAn9dEALw_wcB

Opleiding zij-instroom kinderopvang
Op kosten van SKO mag je een versnelde opleiding doen. Deze opleiding duurt 3-4 maanden met een eventuele uitloop naar 6 maanden. Naast deze opleiding ga je op een van onze locaties werken. Natuurlijk bepalen we samen op welke locatie je gaat werken en hoeveel uur. Na je opleiding ontvang je een certificaat. Dit certificaat voldoet aan de eisen van de cao-partners en staat op de lijst van goedgekeurde aanvullende scholing pedagogisch medewerker.

Vragen?
Stel ze… Wil je meer weten over de opleiding en mogelijkheden als zij-instromer bij SKO? Neem dan contact op met Corina den Braber (Operationeel Manager Kinderopvang) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-51 14 14 50

Wist u dat .....

  • u bij ons terecht kunt als u flexibele opvang nodig heeft
  • wij op alle locaties nog opvangplaatsen beschikbaar hebben, voor buitenschoolse opvang en dagopvang

 

Wij konden al onze wensen aangeven.

Onze zoon was 15 weken oud toen mijn verlof voorbij was en ik weer ging werken. Een dubbel gevoel, ik had er veel zin in maar moest wel mijn kleintje wegbrengen. Zoals de meeste moeders ging dat met een brok in mijn keel.

Lees meer...