Denk jij dat werken in de kinderopvang iets voor jou is, maar voldoet jouw diploma niet helemaal of niet meer? Dan is er binnen SKO de mogelijkheid om een versnelde opleiding van 3-6 maanden te doen. Werken als zij-instromer bij SKO kan als je:

  • een verouderd diploma voor de kinderopvang hebt;
  • een diploma hebt waarmee je wel op de BSO mag werken, maar niet op het kinderdagverblijf.
  • een ander zorg-/welzijns-/maatschappelijk diploma hebt.
  • Overzicht diploma’s

Twijfel je of je in aanmerking komt, dan kun je altijd de diplomacheck kinderopvang doen via https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang?gclid=Cj0KCQiA3rKQBhCNARIsACUEW_YxvVCrXJd-n5KrClD3A6w-Dd8dNx8y340F6kqHigwKfvOTl_D05rkaAn9dEALw_wcB

Opleiding zij-instroom kinderopvang
Op kosten van SKO mag je een versnelde opleiding doen. Deze opleiding duurt 3-4 maanden met een eventuele uitloop naar 6 maanden. Naast deze opleiding ga je op een van onze locaties werken. Natuurlijk bepalen we samen op welke locatie je gaat werken en hoeveel uur. Na je opleiding ontvang je een certificaat. Dit certificaat voldoet aan de eisen van de cao-partners en staat op de lijst van goedgekeurde aanvullende scholing pedagogisch medewerker.

Vragen?
Stel ze… Wil je meer weten over de opleiding en mogelijkheden als zij-instromer bij SKO? Neem dan contact op met Corina den Braber (Operationeel Manager Kinderopvang) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-51 14 14 50

Wist u dat .....

  • de overheid bijdraagt in de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag.
  • kijk hiervoor op www.toeslagen.nl

 

Ik ben graag betrokken bij de manier waarop mijn kinderen hun dag doorbrengen

Nu bijna 8 jaar geleden hebben we voor de opvang van ons eerste kindje bewust gekozen voor een kinderdagverblijf. Voor de dagen dat we beide werkten wilden we graag een vast adres, vaste gezichten en vaste speelkameraadjes.

Lees meer...