De pedagogisch medewerkers van Stichting Kinderopvang Oosterhout (SKO) bieden iedere dag vol enthousiasme en goede zorg een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving voor kinderen.
Zo bent u als ouder ervan verzekerd dat de opvang van uw kind goed geregeld is.

Kinderen leren door te spelen en daar beleven ze zichtbaar plezier aan. Dat is het eenvoudige uitgangspunt van onze manier van werken. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen interesses en vaardigheden. Door daar op in te spelen is SKO een verrijking voor uw kind.

Stichting Kinderopvang Oosterhout: BIJZONDER COMPLEET IN KINDEROPVANG

Wilt u nader kennismaken met Stichting Kinderopvang Oosterhout en vrijblijvend één van onze locaties bezoeken? Dan kunt u hiervoor dit formulier invullen en wij nemen dan z.s.m. contact op om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact opnemen met onze Planning om de mogelijkheden door te spreken.

Wij bieden ruime mogelijkheden om de opvang van uw kind aan te laten sluiten op uw gezinssituatie. De medewerkers van de Centrale Planning denken in een persoonlijk gesprek graag met u mee om tot een passende oplossing te komen om de zorg voor uw kind te combineren met werk of studie.
De afdeling planning is tijdens kantooruren bereikbaar via 0162-450322 optie 1 van  het keuzemenu.

KINDEROPVANG IS GOEDKOPER DAN U DENKT

Werkende of studerende ouders hebben recht op een tegemoetkoming van de overheid, die door de Belastingdienst wordt uitgekeerd in de vorm van Kinderopvangtoeslag. Klik hier voor informatie over de uurprijzen 2022 en informatie over de kinderopvangtoeslag per inkomenscategorie. Door het invullen van de Rekentool op deze website ziet u wat de bruto en netto kosten zijn in uw geval.

SAMENWERKING MET DELTA-ONDERWIJS

Stichting Kinderopvang Oosterhout en Delta-onderwijs werken al lang samen, maar in 2012 kreeg de samenwerking een belangrijke nieuwe impuls. Meer en nog beter samenwerken, dat is ons doel. En daarbij willen we maximaal gebruik maken van elkaars kennis, kunde en faciliteiten. De bestuurders van Stichting Kinderopvang Oosterhout en Delta-onderwijs vormen nu van beide stichtingen het College van Bestuur. Daarnaast biedt de samenwerking ook veel praktische voordelen. Omdat er veelvuldig met elkaar wordt overlegd, kunnen we snel schakelen, bijvoorbeeld op het terrein van bezetting en organisatie. Onze visie is dan ook dat de samenwerking veel toegevoegde waarde oplevert voor alle Oosterhoutse kinderen die gebruik maken van het kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang.

Wist u dat .....

  • de overheid bijdraagt in de kosten voor kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag.
  • kijk hiervoor op www.toeslagen.nl

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...