Alle locaties van SKO, alsmede ons gastouderbureau, staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Dit betekent voor u niet alleen dat u verzekerd bent van goede professionele opvang voor uw kind(eren) maar ook dat u voor de kosten van de kinderopvang een tegemoetkoming van de overheid kunt krijgen. (Zie Kinderopvangtoeslag)

De uurprijs voor het kinderdagverblijf voor de leeftijd 0 - 12 maanden bedraagt in 2020 bruto € 8,65*, deze prijs is inclusief luiers.
De uurprijs voor het kinderdagverblijf voor de leeftijd 1 - 4 jaar bedraagt in 2020 bruto € 8,55* , deze prijs is inclusief luiers.

De uurprijs voor de voorschoolse en naschoolse opvang bedraagt in 2020 bruto € 7,93* , deze prijs is inclusief fruit, drinken, tussendoortjes, lunch, lokale/overkoepelende activiteiten en vervoer van school naar de opvanglocatie.
De uurprijs voor de vakantieopvang en opvang op ADV-dagen bedraagt in 2020 bruto € 8,11* , deze prijs is inclusief fruit, drinken, tussendoortjes. lunch. lokale/overkoepelende activiteiten.

De uurprijs voor gastouderopvang bedraagt in 2020 bruto € 7,40*

Voor gastouderopvang geldt een minimum afname van 20 uur per maand.

* Bovenstaande prijzen zeggen niets over de netto kosten van de kinderopvang. Wij adviseren u om via onze Rekentool op de homepage uw persoonlijke netto kosten te berekenen.

Lees ook de infograhic pdf'Wat kost kinderopvang in Nederland' van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Net als voorgaande jaren zijn de prijzen voor de voorschoolse en naschoolse opvang incl. vervoer, activiteiten, fruit, drinken en ‘tussendoortjes’. Bij naschoolse opvang lang (als de kinderen ’s middags niet naar school hoeven) is de lunch inbegrepen. De vakantie opvang is inclusief fruit, drinken, tussendoortjes, lunch en activiteiten, zowel lokale als overkoepelende activiteiten.  

Voor alle opvang geldt dat u vaste dagdelen inhuurt. De minimale afname bij dagopvang is twee dagdelen per week. Voor buitenschoolse opvang kunt u zelf een pakket samenstellen van voor- en/of naschoolse opvang, al dan niet in combinatie met vakantie opvang. Het is ook mogelijk om alleen vakantie opvang in te huren. Welke combinatie u ook maakt, het uurtarief blijft gelijk.

Heeft u een wisselend arbeidsrooster, neemt u dan contact op met de medewerkers van de afdeling Planning om te bespreken hoe de opvang is aan te sluiten op uw persoonlijke situatie. Wij denken graag met u mee!

De maandtarieven per dagdeel voor 2020 kunt u vinden op Bruto uurprijzen SKO 2020

Wist u dat .....

  • SKO regelmatig samenwerkt met Oosterhoutse verenigingen zoals Scoutinggroep Maria en Sportpark de Contreie.
  • U van harte welkom bent om onze locatie(s) te bezoeken. Wij verzoeken u hiervoor vooraf een afspraak te maken.

Ik ben graag betrokken bij de manier waarop mijn kinderen hun dag doorbrengen

Nu bijna 8 jaar geleden hebben we voor de opvang van ons eerste kindje bewust gekozen voor een kinderdagverblijf. Voor de dagen dat we beide werkten wilden we graag een vast adres, vaste gezichten en vaste speelkameraadjes.

Lees meer...