De babygroep:

KDV ’t Beemdenrijk is gevestigd in de Montessorischool, aan de Trekbeemd 34, in de wijk Dommelbergen. Samen met BSO ’t Beemdenrijk verzorgen wij hier kleinschalige en huiselijke opvang Dit kindercentrum biedt kinderen van 0 tot 13 jaar een warme en veilige plek met veel ruimte om zich  spelenderwijs te ontwikkelen. U kunt uw kindje met een gerust hart brengen naar onze unieke babygroep!


IMG 4652

We beschikken over zeer ervaren pedagogisch medewerkers, die er alles aan doen om te zorgen voor een veilige, vertrouwde en liefdevolle start!
De groep is zo ingericht dat de allerjongsten in rust de wereld om hen heen kunnen ontdekken. Zo is er een heerlijk snoezel-ruimte. Deze snoezel-ruimte straalt geborgenheid en warmte uit en is daarmee een mooie aanvulling  op de groepsruimte,  die juist heel licht en vriendelijk aan doet door de ronde vormen.


IMG 4645                   IMG 4646                IMG 4651                                   

De KDV-groep  :

Deze groep, voor kinderen van 1-4 jaar, beschikt over een heerlijk ruimte waarin zowel het fantasiespel als het vrij-geleid spel van de kinderen met themagerichte activiteiten wordt aangeboden. Dit komt mede door 2 prachtige huisjes, die een prominente plaats in de groep innemen. Maar ook het speelkeukentje daagt uit tot spel. Samen eten en drinken aan de tafel die centraal in de ruimte staat of toch liever zelf aan kleine tafel je boterham leren smeren? Het kan allemaal. Ook buiten de groepsruimte is er veel te beleven! Samen een bewegingsactiviteit in de gymzaal doen, creatief bezig zijn in het atelier of koken in de keuken. En voor wie wil is er een bibliotheek om rustig een boek ‘te lezen’.

IMG 4655                 IMG 4654              IMG 4653


Voor het buitenspelen maken we gebruik van het speelpleintje aangrenzend aan de groep, het schoolplein of het buitenterrein rondom de school. Lekker in de zandbak, rondrijden op een fietsje of een ander leuk spel! Dit alles uiteraard onder begeleiding van onze zeer ervaren pedagogisch medewerkers!

't Beemdenrijk
Trekbeemd 34
4907 DP Oosterhout
0162-74 90 08

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 - 18.30 uur

Locatiehoofd: Inge Moerkens
Oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRKnr: 196792721

Waarom SKO?

  • 30 jaar kwaliteit in opvang
  • professioneel en betrokken
  • respect voor het individu
  • actief en persoonlijk

 

Van peuter tot puber bij SKO

Wow, 13 jaar kinderopvang, dat is een hele periode. We kunnen ons de eerste dag nog goed herinneren. Je brengt je baby naar een nieuw oord, met vreemde
mensen die voor haar gaan zorgen omdat je zelf moet/wilt gaan werken. Met tranen in je ogen stap je de auto in. Je voelt je even de slechtste moeder van de wereld. Maar dat slijt. Louise vond het heerlijk op het kinderdagverblijf, lekker luieren in een high tech schommel/wieg. Voor een enig kind vonden we het heel belangrijk dat ze leerde omgaan met anderen. Speelgoed delen, samen ruzie maken, op je beurt wachten noem het maar op.

Lees meer...